Prima pagină » Cancan » Alina Pușcaș este răsfățată de soț. Cum s-a afișat vedeta pe rețelele de socializare

Alina Pușcaș este răsfățată de soț. Cum s-a afișat vedeta pe rețelele de socializare

24 dec. 2021, 09:54,
în Cancan

Frumoasa prezentatoare Alina Pușcaș este răsfățată de soț și se bucură din plin de viață. Aceasta este căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu și au împreună trei copii superbi. Dincolo de succesul în televiziune, Alina Pușcaș are o familie frumoasă de care este tare mândră.

Mai mult, partenerul ei de viață este grijuliu și o răsfață pe soție ori de câte ori are ocazia. Recent, cei doi au fost în vacanță și au avut parte de o relaxare pe cinste. Iată cum s-a afișat vedeta pe rețelele de socializare. 

Alina Pușcaș are un soț extrem de grijuliu 

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” este răsfățată de către partenerul ei de viață, cei doi petrecând mult timp împreună. Din mărturisirile frumoasei vedete, aceasta este surprinsă mereu de soțul ei, care o răsfață cu vacanțe de neuitat în locuri exclusiviste. 

La vârsta de 36 de ani, Alina Pușcaș se declară o femeie împlinită și fericită. Îndrăgita vedetă este apreciată de public și de colegii de breaslă. Aceasta are o familie frumoasă și este căsătorită de mai mulți ani cu Mihai Stoenescu, de profesie medic stomatolog. 

Acesta i-a cucerit inima Alinei Pușcaș de la prima întâlnire. În cadrul unui interviu, prezentatoarea a mărturisit cum l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină soț.

„Aveam nevoie de un stomatolog foarte bun pentru că aveam nevoie de un implant pentru o măsea. Mi-era foarte frică, nu știam cum se procedează … nu mai pierdusem niciun dinte până în acel moment și așa am dat de el. Printr-o prietenă comună am ajuns la el și acea procedură a durat pe ceas 5 minute și din acel moment am fost atât de impresionată de el încât nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine.”, a declarat vedeta tv.

Cum s-a afișat prezentatoarea pe rețelele de socializare

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, îmbină perfect planul personal cu cel profesional. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Pe lângă cariera de succes, aceștia sunt dedicați copiilor și fac tot felul de escapade amoroase în locuri exclusiviste. 

Alina Pușcaș atrage privirile tuturor pe rețele de socializare, dar și la evenimentele mondene. Frumoasa vedetă se menține în formă și are un corp de invidiat.

În ultima perioadă, Alina Pușcaș și partenerul ei de viață au fost în vacanțe de vis și s-au afișat în mediul online în ipostaze romantice.

Pe rețelele de socializare, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a postat fotografii provocatoare alături de soțul ei iubitor. Cei doi nu ezită să își declare iubirea în public ori de câte ori au ocazia. Fotografiile în ipostaze pasionale nu fac decât să arate cât de mult se iubesc aceștia.

Mai mult, Alina Pușcaș este o mamă devotată și iubitoare, cu trei copii superbi, Melissa, Alexandru și Iris. Vedeta a mărturisit că viața cu trei copii nu este ușoară, însă face față provocărilor zilnice. Aceasta a mărturisit cum este ea în ipostaza de mamă.

„Viața de mămică este solicitantă. Pare că pot să fac față. Mă descurc. E obositor, solicitant, dar e foarte frumos. (…)

Nu sunt o mamă care crede că tot ce cere copilul este bine și nici genul de mamă care își cocoloșește copiii. Trebuie să ia cumva viața în piept, nu pot să-i țin tot timpul sub aripa mea.”, a declarat frumoasa prezentatoare. 

O altă prezentatoare extrem de activă în mediul online este și Camelia Bălțoi. Frumoasa vedeta se afișează în ipostaze sexy pe rețelele de socializare, spre încântarea admiratorilor.

Alina Pușcaș are o căsnicie frumoasă și un soț care o răsfață. Vedeta se bucură de succes în televiziune și este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din showbiz-ul autohton. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *