Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alina Pușcaș a dezvăluit lucruri neștiute despre căsnicia cu soțul ei. Motivul pentru care au așteptat cinci ani să se căsătorească

Alina Pușcaș a dezvăluit lucruri neștiute despre căsnicia cu soțul ei. Motivul pentru care au așteptat cinci ani să se căsătorească

22 iul. 2022, 19:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alina Pușcaș se bucură de o căsnicie de vis alături de soțul ei, iar acum a dezvăluit din ce motiv au așteptat cinci ani să se căsătorească. Ce a mărturisit prezentatoarea de la Te cunosc de undva despre căsnicia pe care o are alături de Mihai Stoenescu.

Alina Pușcaș trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Mihai Stoenescu, de mai bine de opt ani, iar acum a dezvăluit din ce motiv au așteptat cinci ani să se căsătorească. Ce a dezvăluit vedeta despre căsnicia pe care o are împreună cu partenerul ei de viață.

Alina Pușcaș a dezvăluit lucruri neștiute despre căsnicia cu soțul ei

Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a mărturisit că prima întâlnire pe care a avut-o cu soțul ei a fost la patru luni după ce s-au întâlnit prima oară, moment în care vedeta a apelat la o intervenție stomatologică. Alina Pușcaș a dezvăluit că a fost dragoste la prima vedere atunci când au ieșit la întâlire, de fapt, mai ales pentru că prima oară când s-au văzut în cabinetul acestuia i-a văzut doar „ochii albaștri”; pentru că purta mască și bonetă.

„Prima noastră întâlnire a fost la patru luni de la intervenția stomatologică. (…) Practic, de la acea cină, ne-am văzut și auzit la telefon zilnic! Ne-am plimbat prin parc la 3 noaptea, ascultam muzică în mașină precum adolescenții. (…) Nu a fost dragoste chiar la prima vedere, cel puțin nu din partea mea, pentru că la momentul intervenției stomatologice eu am văzut doar doi ochi albaștri… El, purtând bonetă și mască, practic nu îl vedeam deloc. (râde) Dar la acea cină romantică, da, a fost dragoste la prima vedere”, a mărturisit Alina Pușcaș, pentru viva.ro

De ce au așteptat cinci ani să se căsătorească

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alina Pușcaș și soțul ei au așteptat cinci ani să se căsătorească. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a mărturisit că înainte de a face mare pas au demonstrat că se potrivesc și că își doresc cu adevărat să fie împreună toată viața, asta pentru că multe cupluri se destramă atunci când cei doi parteneri devin părinți, iar ei au trecut testul cu brio și au făcut nuntam care le-a completat statutul de părinți, dar și de cuplu.

„Ne-am demostrat fără să vrem cât de mult ne potrivim și ne dorim să fim împreună… De ce spun asta? Pentru că sunt multe cupluri care, din cauza nebuniei de început cu nopțile nedormite – pentru că așa este viața de bebeluș, să șantajeze emoțional părinții – nu rezistă. (…). Așa că noi am trecut testul acesta cu brio și, după ce i-am făcut pe toți trei, am considerat că putem să facem și pasul acesta, care să nu fie sub nicio formă o banală formalitate, ci o bucurie, o emoție ce a completat statutul nostru de cuplu și de părinți”, a adăugat vedeta.

Alina Pușcaș se bucură de o famiilie frumoasă și are parte de multe momente de vis alături de soțul ei și de copiii pe care îi au împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *