Prima pagină » Cancan » Alina Plugaru, țintă pentru ruși. Ce a pățit fosta vedetă a filmelor pentru adulţi

Alina Plugaru, țintă pentru ruși. Ce a pățit fosta vedetă a filmelor pentru adulţi

16 mai 2022, 11:33,
BZI.ro, în Cancan

Fosta vedetă a filmelor pentru adulți Alina Plugaru a devenit o țintă pentru ruși, după ce persoane necunoscute au încercat să-i spargă conturile de socializare. Cu toate că a activat destul de puțin în această industrie, ea și-a făcut rapid un renume. De când s-a retras din activitate, Alina Plugaru s-a reprofilat și și-a deschis un salon de masaj erotic.

În anii 2000, Alina Plugaru era una dintre cele mai cunoscute prezenţe din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, după ce s-a retras din activitatea care a consacrat-o, pentru o perioadă destul de mare nu s-a mai știut nimic de ea. După ce a renunțat la industria filmelor pentru adulți, Alina Plugaru s-a dedicat unei afaceri care merge de minune.

Alina Plugaru, țintă pentru ruși

Recent, Alina Plugaru s-a speriat după ce a primit mai multe avertizări că o persoană necunoscută, din Rusia, încearcă să-i spargă contul de Instagram. Fosta vedetă a filmelor pentru adulți a rămas șocată, deoarece nu are cunoștințe în Rusia și a conștientizat că este victima unor hackeri!

Astfel, Alina Plugaru a fost avertizată că de pe contul ei de Instagram s-a sesizat o conectare în Rusia! Vedeta XXX a împărtășit totul cu fanii ei de pe Facebook, unde a precizat și că nu a fost în Rusia, însă cineva de acolo înceracă să se conecteze cu datele ei!

În cele din urmă, fosta starletă și-a securizat contul de socializare și acum poate fi liniștită în această privință.

Cu ce se ocupă acum Alina Plugaru

Chiar dacă nu mai activează în industria filmelor pentru adulți, Alina Plugaru a rămas oarecum în branșă. În prezent, actriţa se ocupă de un salon de masaj erotic din care scoatea bani frumoşi. Mai mult, aceasta le dă asigurări clienților că totul este sub control şi că a luat toate măsurile necesare pentru oprirea răspândirii cu SARS-CoV-2 în unitatea pe care o conduce.

„Serviciile de masaj erotic sunt oferite doar cu programare. Domnișoarele noastre poartă mască și mănuși de protecție. La intrare se face o verificare a temperaturii clienților și a maseuzelor cu un termometru cu infraroșu”, declara la sfârșitul anului trecut Alina Plugaru.

Născută în Vaslui, Alina Plugaru s-a mutat în Bucureşti, unde, la 16 ani, a început să lucreze ca dansatoare. Doi ani mai târziu, a devenit actriţă în filme pentru adulţi. În toamna anului 2009, aceasta şi-a deschis salonul de masaj erotic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *