Prima pagină » Radio » Actualitate » Alina Laufer povestește cum e viața alături de soțul ei și trei copii: „Ilan se ocupă să fie bani”

Alina Laufer povestește cum e viața alături de soțul ei și trei copii: „Ilan se ocupă să fie bani”

20 iun. 2023, 13:16,
în Radio

Alina Laufer a povestit recent cum e viața alături de soțul ei, Ilan, și cei trei copii, fata din mariajul anterior și gemenii. De remarcat că blondina are o siluetă de invidiat ținând cont că a adus pe lume trei copii. Oricum, Alina Laufer a dezvăluit care este secretul ei, și anume faptul că mânâncă puțin și face sport mult.

Alina Laufer este mama a trei copii. Din mariajul cu cântărețul Jorge o are pe Karina, iar din căsnicia cu Ilan Laufer are gemeni. Ea se ocupă singură de copii, căci nu se bazează nici pe ajutorul unei bone, nici pe sprijinul bunicilor. În casă, ea se ocupă de partea administrativă și de familie, în timp ce soțul ei e cel care aduce banii în casă, potrivit Unica.ro.

Alina Laufer povestește cum e viața alături de soțul ei și trei copii

Alina Laufer are o siluetă de invidiat după două sarcini, dintre care ultima cu gemeni. Blondina recunoaște că mănâncă puțin și face sport la greu. Alina merge zilnic la sală împreună cu soțul ei, Ilan Laufer, imediat după ce-și lasă gemenii la creșă. Fosta soție a lui Jorge a dezvăluit cum arată viața cu trei copii, cum sunt împărțite responsabilitățile în cuplu și a mai mărturisit că ia în calcul varianta de a se muta la țară, în casa pe care o dețin lângă Câmpina.

„Ilan se ocupă să fie bani pentru a plăti facturile și aprovizionarea etc. Dimineața, el se trezește și primul lucru sare din pijamale și duce câinele afară cât timp eu mă ocup de copii. Seara, la fel, când venim fiecare de la treburi. Eu le dau de mâncare, Ilan se joacă cu ei, în acest timp eu mă pregătesc să mergem împreună în parc. Baie le face numai el, dar când ies din baie devin din nou responsabilitatea mea: uscat pe păr, spălat pe dinți. Avem o rutină și o disciplină bine pusă la punct. Altfel n-am face față”, a precizat Alina Laufer.

În ceea ce îi privește pe copiii lor, Alina și Ilan Laufer au decis să nu îi răsfețe. Nu le cumpără nici prea multe jucării, preferă să meargă cu ei în aer liber și să facă diverse activități.

Alina și Ilan Laufer nu au nevoie de bonă

Chiar dacă uneori îi este greu cu trei copii, Alina Laufer nu a angajat o bună. Vrea să își crească copiii doar alături de soțul ei. Dincolo de activitățile casnice, Alina Laufer își ajută și soțul la muncă. Și totuși, uneori apar și tensiuni între cei doi.

„Din când în când îmi este solicitat ajutorul și îl ofer cu dragă inimă pentru că știu că are încredere în mine. Ilan este cu totul altă persoană, la muncă. E boss. Dacă spune «sari!», tu trebuie să spui «cât de sus, cum, când?» și eventual să anticipezi tot ce vrea el. Să nu-ți spună de două ori. Pentru că atunci este grav. Dar nu ne ciondănim pentru că eu sunt foarte ascultătoare și am încredere în abilitățile lui de business, așa că încerc să învăț de la el și să fiu cât mai eficientă”, a mai spus soția lui Ilan Laufer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *