Prima pagină » Cancan » Alina Laufer nu ține cont de vârstă. Vedeta revine la Kanal D după ce a născut

Alina Laufer nu ține cont de vârstă. Vedeta revine la Kanal D după ce a născut

16 sept. 2021, 13:05,
în Cancan

Alina Laufer, în vârstă de 39 de ani, revine pe micile ecrane. Aceasta va putea fi urmărită, începând cu 16 septembrie, pe Kanal D. Alina va fi gazda unei noi rubrici din cadrul Știrilor Kanal D de la ora 12.00 intitulată “Rețeta în 5 minute”.

Soția lui Ilan Laufer le va oferi telespectatorilor Kanal D cele mai bune rețete realizate într-un timp record.

Alina Laufer, în vârstă de 39 de ani, revine pe micile ecrane

Ajunsă la vârsta de 39 de ani, Alina este extrem de pasionată de bucătărie. Vedeta va prezenta în cadru rubricii sale cele mai reușite rețete pe care le va face într-un timp record. Frumoasa blondină se declară extrem de nerăbdătoare să împărtășească cu telespectatorii Kanal D cele mai utile rețete.

“Abia aștept să le împărtășesc telespectatorilor rețete cât mai utile în viața de zi cu zi, atât pe cele simple, dar delicioase și hrănitoare, pentru o zi obișnuită, când timpul ne presează, cât și pe cele mai complexe, pentru ocazii speciale. Îmi doresc să inspir oamenii să gătească cu dragoste pentru familiile lor, din punctul meu de vedere, acesta este ingredientul minune pe care îl pun în fiecare fel de mâncare pe care îl pregătesc”, a spus Alina Laufer.

Soția lui Ilan Laufer susține că pasiunea pentru gătit a dobândit-o încă din copilărie când își privea cu admirație bunica și mama în timp ce se aflau în bucătărie.

“Gătitul face parte din viața mea de când eram mică și stăteam cu bunica și cu mama mea în bucătărie. Bunica mea a fost bucătar, a lucrat la o cantină toată viața. Ele au fost inspirația mea, mi-au insuflat această pasiune, pe care am încercat să o perfecționez și să o dezvolt”, a mai adăugat vedeta.

Alina Laufer a născut în luna februarie

Alina Laufer a născut prematur în luna februarie a acestui an și a trecut prin momente grele. Cei doi gemeni au stat în spital timp de șase săptămâni. Vedeta și soțul ei își doreau extrem de mult să aibă un copil împreună, însă mereu au întâmpinat probleme.

După ce a urmat mai multe tratamente de fertilizare a reușit să rămână într-un final însărcinată. Gemenii au ajuns la incubator, iar Alina Laufer a fost internată la Terapie Intensivă după ce a născut.

Micuții se numesc Davina și Nathaniel, iar în prezent aceștia se simt foarte bine. Alina mai are o fetiță, în vârstă de 12 ani, din mariajul pe care l-a avut cu artistul Jorje.

De curând, Alina Laufer a vorbit despre cât de mult a schimbat-o rolul de mamă, precizând că viața este destul de complicată și solicitantă atunci când ai de crescut trei copii.

“Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Elan vine acasă obosit de la serviciu, el e strict și sever în ce privește copiii. Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate. Din șapte zile, patru eu stau cu copiii. Trei zile vine mama pe la mine și mă ajută cu ei”, a declarat Alina Laufer, potrivit Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024