Prima pagină » Cancan » Alina Laufer – Biografie. Cine este soția celebrului om politic Ilan Laufer

Alina Laufer – Biografie. Cine este soția celebrului om politic Ilan Laufer

20 oct. 2021, 10:31,
în Cancan

Cunoscută de public drept o prezentatoare fermecătoare, multă lume se întreabă dacă Alina Laufer are o biografie demnă de o femeie de succes. Viața Alinei Laufer nu a fost una ușoară. A trecut printr-un divorț de celebrul cântăreț Jorge cu care are o fetiță, Karina. Cu toate acestea, vedeta a afișat mereu o ținută și o atitudine impecabilă și a demonstrat că este puternică.

În prezent, ea este o mamă fericită și o soție devotată. Cine este soția celebrului om politic Ilan Laufer și cum a reușit aceasta să devină o femeie de succes sunt întrebări la care admiratorii acesteia vor să afle un răspuns.

Alina Laufer – Biografie 

Alina Laufer, frumoasa prezentatoare în vârstă de 39 de ani, are o biografie impresionantă. A intrat în televiziune și s-a remarcat prin aparițiile ei impecabile și discreția care o caracterizează.

De asemenea, este și o bloggeriță de succes, reușind să se remarce prin articolele sale despre parenting, sport și un stil de viață sănătos. 

Pe plan profesional, Alina Laufer se pare că a reușit să își îndeplinească tot ceea ce și-a propus. A intrat și în lumea afacerilor, demonstrând că are abilitați deosebite și în acest domeniu. 

Prezentatoarea tv a fost căsătorită cu artistul Jorge, dar în anul 2012 cei doi au divorțat. Aceștia au păstrat legătura mai ales pentru fetița lor, Karina.

La scurt timp după divorț, Alina Laufer l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț, Ilan Laufer, om politic și afacerist celebru. Relația dintre cei doi a venit și cu multe provocări pentru frumoasa Alina.  Ea s-a convertit la iudaism și a învățat ebraica înainte de a se căsători cu Ilan. 

Cu toate acestea, cei doi formează un cuplu puternic de mai mulți ani și au împreună doi copii gemeni, o fată și un băiat, de care sunt tare mândri. 

Într-un interviu, vedeta vorbește deschis despre problemele de sănătate pe care le-a avut după sarcină, dar și despre provocările vieții de mamă:

„Viața cu toți copiii mei este foarte încărcată. Karina mă ajută cu cei mici, dar și ea are nevoie de atenție. Când vine de la școală mă împart între ăștia mici, Karina, Ilan, care vrea și el să stea cu mine. Și Ilan mă ajută când îi permite timpul. Seara le facem băiță împreună, în weekend stăm cu ei. O am și pe mama, care stă la noi cam jumătate de săptămână, atunci îmi planific ieșirile. Am plecat și singură, cu cei mici, dar e puțin mai complicat”, a spus Alina Laufer.

Soția celebrului om politic Ilan Laufer, o femeie de succes

Alina Laufer a demonstrat de nenumărate ori că poate fi o mamă, o soție și o femeie de afaceri de succes. 

După o carieră frumoasă în televiziune, artista a intrat și în afaceri alături de soțul ei, Ilan Laufer. Acesta este proprietarul unui lanț de magazine de îmbrăcăminte și de cosmetice, dar are și proprietăți imobiliare de închiriat. 

Se pare că cei doi sunt și buni antreprenori, reușind să îmbine perfect viața personală cu cea profesională. 

Trecutul Alinei Laufer nu a fost unul ușor. După o frumoasă poveste de dragoste alături de celebrul cântăreț Jorge cu care are o fetiță, cei doi au decis să divorțeze. Problemele în mariaj au determinat-o pe aceasta să se despartă de tatăl copilului ei. 

Vedeta a mărturisit cu sinceritate de ce a luat această decizie:

„Atunci când nu mai există conexiune între parteneri, când nu mai există dorință și emoție, iar unul dintre parteneri se îndepărtează treptat, ajungi în situația să nu mai cunoști persoana respectivă.”

Aceasta experiență a făcut-o mai puternică, Alina Laufer oferind sfaturi femeilor pe blogul ei personal. 

Căsătoria cu celebrul afacerist și om politic Ilan Laufer i-a adus însă împlinirea. A locuit împreună cu acesta și cu fetița Karina timp de doi ani în Statele Unite ale Americii. Au revenit în țară și au decis să se căsătorească, în prezent formând unul din cele mai frumoase cupluri. 

Alina și Ilan Laufer au împreună doi copii, Davina și Nathaniel, care le fac viața mai frumoasă și mai palpitantă. Artista recunoaște că are parte de multe provocări în creșterea celor trei copii pe care îi are:

“Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Elan vine acasă obosit de la serviciu, el e strict și sever în ce privește copiii. Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate.”

Secretul frumuseții Alinei Laufer

Frumoasa prezentatoare s-a remarcat mereu prin aparițiile ei fără cusur. Preocupată de aspectul fizic, Alina Laufer este adepta unui stil de viață sănătos. 

Pe lângă sport și o alimentație echilibrată, artista a făcut și câteva intervenții chirurgicale. Ea recunoaște că a fost mereu preocupată de felul în care arată și își dorește să se mențină în formă.

Alina Laufer a avut probleme cu greutatea după nașterea celor doi gemeni. Aceasta a mărturisit într-un interviu cum a reușit să scape de kilogramele în plus într-un timp foarte scurt:

„Am eliminat în prima fază toți carbohidrații, nu mai mănânc pâine, dulce, orez, cartofi, nimic de genul acesta, doar un regim low carb bazat pe proteine și grăsimi. Acum încerc să mănânc cât de puțin pot, restricția calorică este foarte importantă.”

Alina Laufer are biografia unei femei de succes. Puternică, mereu atentă la familie, dar și la cariera sa, frumoasa prezentatoare este o femeie fericită. Căsătoria cu omul politic Ilan Laufer i-a adus împlinirea, cei doi formând un cuplu extrem de apreciat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *