Prima pagină » Actualitate » Alina Gorghiu, ministrul Justiției este fan Snoop Dog! Rapperul american este un cunoscut consumator de droguri – FOTO, VIDEO

Alina Gorghiu, ministrul Justiției este fan Snoop Dog! Rapperul american este un cunoscut consumator de droguri – FOTO, VIDEO

16 feb. 2024, 11:19,
în Actualitate

Alina Gorghiu continuă să se umple de ridicol vrând să pară ”fresh”! Ministrul Justiției a publicat un clip în care vorbește despre cum ministerul Justiției lucrează pentru prinderea infractorilor. În clipul cu pricina se aude în fundal o melodie cântată de Snoop Dog. Interesantă asociere între ministrul Justiției și rapperul american care este un promoter cunoscut al consumului de droguri.

Alina Gorghiu, ministrul Justiției este fan Snoop Dog, un rapper cunoscut consumator de droguri

Alina Gorghiu a realizat un filmuleț special pentru persoanele geloase care aleg să-și manifeste gelozia în mod violent. Ministrul Justiției a transmis un mesaj pentru aceste persoane, pe fundal fiind melodia The Next Episode a lui Dr. Dre ft. Snoop Dogg, Kurupt și Nate Dogg.

”La mulți ani tuturor, de Ziua Îndrăgostiților! Pentru cei mai geloși dintre voi, vă spun o poveste. Zaharia Alexandru Cosmin e numele unuia dintre fugarii aduși astăzi în țară. Ce a făcut el? L-a tăiat cu sabia pe fostul iubit al partenerei sale. S-a ales cu o condamnare de 5 ani pentru tentativă de omor, a fugit în Polonia, dar astăzi l-am adus înapoi în țară, chiar de Sfântul Valentin, pentru a-și executa pedeapsa în penitenciarele românești, acolo unde ajung toți fugarii mai devreme sau mai târziu, aviz amatorilor”, a spus Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Este destul de deplasat că Ministrul Justiției din România să promoveze un rapper care este extrem de cunoscut pentru infracțiunile pe care le-a comis și pentru că a promovat consumul de droguri. Desigur, în România condusă de covrigarul Marcel Ciolacu și generalul plagiator Nicolae Ciucă, nimic nu ne mai surprinde.

Alina Gorghiu, gesturi controversate la UNTOLD

Nu este pentru prima oară când ministrul Justiției, Alina Gorghiu, face gesturi controversate. Aceasta este o mare fană a UNTOLD pozându-se deseori la acest festival al cărui patron Bogdan Buta este acuzat de abuzuri sexuale și sex cu minori.

La ediția precedentă a festivalului, Alina Gorghiu, alături de nume ”grele” din PNL s-au pozat cu Bogdan Buta. Alina s-a pozat și cu câinele care ar fi trebuit să găsească droguri la festival. Interesant este că rezultatele câinelui special crescut pentru acest lucru au fost zero. Asta în contextul în care în Cluj se cunoaște că festivalul atrage un număr mare de dealeri de droguri și un număr și mai mare de consumatori de substanțe ilicite.

Una peste alta vedem cum Alina Gorghiu, ministrul Justiției, face ce știe mai bine. Adică se umple de penibil. Același lucru l-a făcut și acum câțiva ani când un filmuleț publicat în campanie când a rugat un minor să-i deschidă ușa a stârnit furia internauților. Dialogul a fost unul halucinat, chiar dacă a fost regizat.  Pentru a convinge copilul Alina Gorghiu îi spune că în cazul în care nu-i deschide îi vor fi mâncate sandvişurile de Liviu. „Haide, că dacă nu deschizi, o să câştige PSD-ul. Şi o să îţi copieze Victor toate temele. Şi Liviu o să îţi fure toate sandvişurile, pentru că aşa fac toţi pesediştii”, mai spune liderul PNL

În concluzie, într-un stat în care covrigarii ajung premieri, plagiatorii generali și unii infractori miniștri/parlamentari sau primari, nici nu ne mai miră de ce nu avem autostrăzi, spitale, școli sau salarii decente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024