Prima pagină » National » Alina Gorghiu îi cere Elenei Lasconi să ceară scuze tuturor femeilor: „Afirmația merită sancționată public, nu trecută cu vederea”
Alina Gorghiu îi cere Elenei Lasconi să ceară scuze tuturor femeilor: „Afirmația merită sancționată public, nu trecută cu vederea”

Alina Gorghiu îi cere Elenei Lasconi să ceară scuze tuturor femeilor: „Afirmația merită sancționată public, nu trecută cu vederea”

08 oct. 2024, 19:21,
Redacția BZI în National

Mă așteptam ca o femeie, candidat la prezidențiale, să dea dovadă de empatie, să înțeleagă drama prin care trece o victimă a violenței domestice, afirmă Alina Gorghiu.

 „Mă așteptam ca o femeie, candidat la prezidențiale, să dea dovadă de empatie, să înțeleagă drama prin care trece o victimă a violenței domestice. Nu să o ia peste picior, să o privească de sus sau să devină subiect de atac politic. Măcar pentru că sper că știe că 52% din populația României este reprezentată de femei și dintre cele 87.565 de cazuri de violență domestică înregistrate de Poliția Română în 2024, majoritatea covârșitoare sunt de violență împotriva femeilor. Cred, însă, că am așteptări prea mari de la un candidat superficial, pentru care totul este o poleială”, scrie pe Facebook ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

Ea îi cere Elenei Lasconi să ceară scuze tuturor femeilor

Ea îi cere Elenei Lasconi să ceară scuze tuturor femeilor din România care sunt victime ale violenței domestice.

„Prin postarea complet neinspirată bagatelizează acest fenomen și le jignește! Mesajul lui Lasconi e toxic! Ideea că victimele suportă violența din interes material este profund deplasată. Impactul unei asemenea afirmații venite tocmai de la o candidată la alegerile prezidențiale este deosebit de mare și afirmația merită sancționată public, nu trecută cu vederea”, încheie Gorghiu.

Elena Lasconi: „Comportament de amante care știu că sunt înșelate, care își mai iau și o smetie peste ceafă”

Elena Lasconi a anunțat că USR va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu. „Hai să vedem cât curaj aveți, domnule Ciucă”, spune Lasconi.

„Altfel, rămâneți ipocriți, mincinoși, cu comportament de amante care știu că sunt înșelate, care își mai iau și o smetie peste ceafă, dar care rămân în relație, adică la guvernare, pentru bani și privilegii. Haideți cu semnătura! Ne vedem la Parlament!”, a adăugat Lasconi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`