Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, rupe tăcerea! „Mă simt șantajată și nu este prima dată. Acum este vorba despre o casă pe care am cumpărat-o pe strada Sfântul Andrei” (Exclusiv)

02 sept. 2021, 02:00 _____ Vizualizări
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Soția lui Petronel Corduneanu rupe tăcerea în scandalul iscat în mediul online. Alina Filip susține că este șantajată chiar de familia soțului său după ce ar fi cumpărat o casă în zona 0 a Iașului. Zilele trecute, Adrian Corduneanu a postat mai multe filmulețe în mediul online în care vorbește urât despre Alina Filip și dă de înțeles că aceasta ar fi cumpărat o casă după ce i-ar fi păcălit pe proprietari

Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, rupe tăcerea după ce în mediul online au început să circule mai multe filmulețe în care cumnatul său, Adrian Corduneanu, vorbește urât despre ea. Femeia susține că se simte șantajată și nu este prima dată, după ce a cumpărat o casă într-o zonă vânată a Iașului. Este vorba despre o casă cu o suprafață mică, de 33 de metri pătrați, însă asta contează mai puțin, având în vedere că se află pe strada Sfântul Andrei, o zonă în care imobilele se vând cu prețuri uriașe.
Alina Filip spune că nu înțelege de ce s-a ajuns aici și de ce cumnatul ei și familia acestuia au ales să o atace în mediul online.

„Vreau să clarific o situație. Sunt amenințată și șantajată de familia soțului meu după ce am cumpărat o casă pe strada Sfântul Andrei. Casa respectivă am cumpărat-o legal, fără să păcălesc pe nimeni. Am plătit aproximativ 900 de euro pe metru pătrat. Acum, Adrian Corduneanu postează pe Facebook tot felul de filmulețe în care mă denigrează. Casa respectivă a vrut să o cumpere și el, iar acum ar vrea să plătesc în plus pentru ea”, a spus Alina Filip.

Cum s-a ajuns la întreg scandalul?

Femeia spune că familia ei are de suferit în urma afirmațiilor pe care Adrian Corduneanu le face.

„Am familie, toată familia mea se ocupă de imobiliare, din asta trăim. Dacă am cumpărat o casă, ce am făcut greșit?! Nu mi se pare normal ca Adrian să facă astfel de afirmații legate de mine, atât timp cât eu nu i-am greșit cu nimic. Eu am probe pe care le voi duce la Poliție. Am fost șantajată și nu o dată! Am fost reținută odată cu Petronel tot din cauza lor. Noi nu am avut probleme cu legea. Nu am făcut infracțiuni, o să se vadă când o să se termine dosarul în care am fost noi reținuți. Nu noi facem infracțiuni. Noi nu vrem nimic decât să fim lăsați în pace. Vreau să am liniștită grijă de familia mea și de copiii mei”, a spus Alina Filip.

Femeia a mai precizat că are de gând să depună o plângere împotriva familiei soțului ei.

„Eu am încredere în Justiție. Nu vreau decât să se facă dreptate. O să depun plângere pentru toate afirmațiile pe care le-au făcut ei”, a precizat Alina Filip.

„Beleaua” a transmis live pe Facebook acuzațiile către Alina Filip

Cum se va termina scandalul dintre frații Corduneanu rămâne de văzut. Cert este faptul că lucrurile par scăpate de sub control. Vă reamintim că, zilele trecute, în mediul online, au circulat mai multe filmulețe în care Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, și soția sa, Ramona, vorbeau urât despre cumnata lor, Alina Filip.
Atât Adrian, cât și soția sa, Ramona, au dat de înțeles că Alina Filip ar fi cumpărat casa respectivă după ce ar fi păcălit proprietarii. De asemenea, din videoclipuri se înțelege că Alina Filip ar mai fi luat alte case prin metode mai mult sau mai puțin legale.

„Eu, după cum am spus, mă ocup de imobiliare. Nu am păcălit pe nimeni niciodată și nu am fost urmărită penal sau ceva. Asta se poate dovedi. Mă așteptam ca ei să spună aceste lucruri în mediul online pentru că mi-au transmis că vor face asta”, a mai precizat Alina Filip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *