Prima pagină » Cancan » Alina Eremia, poze foarte sexy pe Instagram. Ce postează vedeta pe rețelele de socializare

Alina Eremia, poze foarte sexy pe Instagram. Ce postează vedeta pe rețelele de socializare

23 dec. 2021, 15:46,
BZI.ro, în Cancan

Alina Eremia este foarte populară pe Instagram. Vedeta a devenit cunoscută datorită serialului “Pariu cu viața”. Cariera sa muzicală a început în formația “LaLa Band”.  În timpul liber, vedeta postează pe rețelele de socializare poze din locurile minunate în care merge. Împreună cu Edi Barbu, ea merge în vacanțe exotice peste hotare. De cele mai multe ori, pozele sunt făcute de iubitul ei.

Artista are un fizic de invidiat, lucrat intens la sală. Pe rețelele de socializare, aceasta a postat mai multe poze în costum de baie. Și pe plan profesional, Alina Eremia are colaborări cu mai multe brand-uri cunoscute. Luna trecută a participat la emisiunea Masked Singer, deghizată într-un ursuleț panda. Datorită pozelor provocatoare, mulți se întreabă dacă vedeta a pozat nud.

Alina Eremia, în costum de baie pe Instagram

În prezent, Alina Eremia are peste 1.9m urmăritori pe Instagram. Printre altele, vedeta postează filmulețe în care pilotează un avion sau împodobește bradul de Crăciun. Acum câteva luni, artista a avut Covid și și-a anunțat fanii de pe Instagram cu privire la evoluția stării de sănătate. La gala “the Artist Awards”, tânăra a câștigat premiul pentru cel mai bun album. Conștientă că nu ar ajunge nicăieri fără susținerea lor, Alina Eremia le-a mulțumit public.  În cadrul acestei gale, vedeta a purtat mai multe ținute, printre care și un costum animal print. Vestimentația a fost foarte bine primită și de către colegii săi artiști.

De ani buni, Alina Eremia are o relație foarte bine sudată cu Edi Barbu care îi este alături la bine și la greu. Deși ea este o persoană publică, își dorește să își păstreze relația departe de ochii publicului. Unele dintre cântecele artistei sunt dedicate iubitului său. De exemplu, melodia “aș da” este inspirată de povestea de dragoste pe care o trăiesc cei doi. Tânărul apare în videoclipul piesei ,,Noi”, iar sursa de  Alina Eremia și Edi Barbu s-au cunoscut la sală, iar din 2017 locuiesc împreună .

Alina Eremia și Edi Barbu merg în vacanțe exotice

Astă vară, cei doi au plecat în Italia, într-o vacanță de vis pe Coasta Amalfi. În această țară superbă, Alina a făcut poze pe care să le țină ca amintire, iar iubitul s-a transformat, cel mai probabil, și în fotograful ei personal atunci când a pozat pe plajă. În aceste poze, vedeta poartă un costum de baie cu imprimeu zebră, care îi avantajează corpul lucrat la sală. A făcut inclusiv plajă, căci vremea bună a ținut cu ea.

Într-o altă vacanță, Alina Eremia și iubitul ei au ales să se relaxeze în Maldive, o destinație exotică de vacanță.  Și de această dată, artista a postat pe contul său de Instagram imagini cu ea în costum de baie, întinsă pe nisipul auriu, în timp ce se bucura de razele soarelui.

Chiar înainte de Crăciun, artista a plecat iarăși peste hotare. De această dată a mers în Franța, la Turnul Eiffel. În urmă cu nici două ore le-a arătat fanilor din social media cum își petrece ea timpul cu puțin înainte de începerea sărbătorilor. În secțiunea de comentarii, fanii ei au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei, i-au urat vacanță plăcută și multe felicitări pentru carieră. Așadar, Alina Eremia postează pe Instagram poze din vacanță și le spune fanilor despre viitoarele proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *