Prima pagină » Cancan » Alina Eremia, o artistă la înălțime. Detalii inedite din viața privată a frumoasei vedete

Alina Eremia, o artistă la înălțime. Detalii inedite din viața privată a frumoasei vedete

29 apr. 2022, 10:56,
BZI.ro, în Cancan

Alina Eremia este o artistă la înălțime, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta se bucură de un succes impresionant pe plan profesional și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de lumina reflectoarelor, Alina Eremia este discretă când vine vorba de viața privată și încearcă să fie departe de scandalurile din lumea mondenă. Puțini sunt cei care știu ce secrete ascunde artista și cum este ea în spatele celebrității. Iată câteva detalii inedite din viața privată a frumoasei vedete.

Alina Eremia, o vedetă la înălțime

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, Alina Eremia, este o vedetă la înălțime. Frumoasa cântăreață are o carieră de succes în muzică și un număr impresionant de admiratori. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde face furori cu fotografiile în ipostaze incendiare.

La vârsta de 28 de ani, Alina Eremia arată spectaculos și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Aceasta se declară o femeie fericită și împlinită pe plan profesional, dar și în viața privată. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edi Barbu. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Alina Eremia a început cariera muzicală de la o vârstă fragedă, iar de atunci se bucură de succes și are parte de admirația publicului și a colegilor de breaslă. Frumoasa artistă este o prezență răvășitoare la evenimentele mondene și atrage privirile tuturor cu silueta fără cusur.

O altă cântăreață care face furori în spațiul public este Irina Rimes. Aceasta și-a surprins recent fanii din mediul online cu câteva fotografii în care apare goală. De un real succes în carieră se bucură și Diana Enache. La vârsta de 25 de ani, aceasta cucerește publicul cu vocea sa deosebită și pune pe jar inimile bărbaților cu fizicul de invidiat.

Cum este frumoasa vedetă dincolo de lumina reflectoarelor

Când vine vorba de viața privată, Alina Eremia este extrem de discretă. Artista a vorbit de puține ori despre planul său personal, încercând să își țină familia departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, cântăreața a dezvăluit care au fost marile provocări din carieră, mărturisind totodată cum este ea dincolo de lumina reflectoarelor.

,,Au fost refuzuri pe plan profesional, decepții. Am avut prima dezamăgire când am vrut să-mi încep cariera solo. Îmi doream să continui această evoluție, dar eram în trupă, în Lala Band. Am fost dezamăgită pentru că oamenii nu mi-au dat o șansă, studiourile… Nu au fost întotdeauna ușile deschise, a durat destul de mult timp să-i conving că se poate, că muncesc mult la lucrul ăsta. (…)

Am unele momente pe care nu vreau să le împărtășesc on-line, nu pentru că am ceva de ascuns ci pentru că vreau să le țin pentru mine, așa simt că au o valoare mult mai mare. În rest, sunt destul de deschisă cu cei ce mă urmăresc. Sunt prezentă pe toate platformele, dar cea mai activă sunt pe Instagram și Tiktok.”, a declarat artista.

În ultima perioadă, Alina Eremia a surprins publicul cu câteva piese deosebite, iar fanii au observat o schimbare în stilul muzical al artistei. Noile melodii s-au dovedit a fi de un real succes și pe placul publicului autohton.

Frumoasa cântăreață Alina Eremia este o vedetă la înălțime și face furori de fiecare dată când apare pe scenă cu vocea deosebită și fizicul de invidiat. Artista are o carieră impresionantă și se declară o femeie împlinită pe plan personal alături de iubitul ei.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *