Prima pagină » Cancan » Alina Eremia, mesaj pentru fani după ce s-a zvonit că este însărcinată. „Ca să confirm orice suspiciune”

Alina Eremia, mesaj pentru fani după ce s-a zvonit că este însărcinată. „Ca să confirm orice suspiciune”

10 sept. 2024, 13:31,
în Cancan

Alina Eremia a luat atitudine după ce au apărut mai multe zvonuri că ar fi însărcinată și a transmis un mesaj pentru fani. Artista a preferat să fie chiar ea cea care le spune fanilor adevărul. Totul a pornit de la un videoclip dintr-un concert al artistei în care, clar, ținuta vestimentară nu a avantajat-o deloc.

Este sau nu Alina Eremia însărcinată? Recent, fanii au început să speculeze că vedeta va avea un copil cu Edi Barbu. Văzând avalanșa de comentarii, artista a reacționat pe loc, spunând care este de fapt adevărul.

Alina Eremia rupe tăcerea după ce s-a zvonit că este însărcinată

Alina Eremia a reacționat după ce s-a zvonit că este însărcinată. Artista a preferat să fie chiar ea cea care le spune fanilor adevărul. Vedeta a stârnit controverse cu una dintre cele mai recente apariții ale sale. Prezentă la un concert, ținuta artistei a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor.

Pe TikTok, un videoclip cu una dintre prestațiile artistice ale Alinei Eremia a atras atenția tuturor. Internauții au analizat cu atenție cu fiecare detaliu și au ajuns la concluzia că artista este însărcinată.

Videoclipul respectiv a ajuns și la Alina Eremia care, din curiozitate, a citit comentariile. După ce a văzut supozițiile fanilor, vedeta s-a văzut nevoită să revină cu un mesaj clar pentru toată lumea.

Pe TikTok, Alina Eremia a recunoscut că nu este însărcinată. Artista a pus totul pe seama hainelor care nu au avantajat-o în acea zi, dar și pe unghiul nefericit din care a fost realizată filmarea respectivă.

„Nu sunt însărcinată. Într-adevăr, pot să înțeleg, unghiul era nefericit, proporțiile erau nefericite. Pantalonii nu mă avantajau, nu știu. Erau multe lucruri greșite în videoul ăla, dar bă, poate aveam și o retenție de apă”, a spus Alina Eremia.

Aspectul fizic nu este primordial pentru Alina Eremia

Artista le-a transmis fanilor să ia în calcul că și ea este un om obișnuit, care poate să nu fie în cea mai bună formă a sa. Sinceră, ca de obicei, artista a recunoscut că este foarte posibil ca în acea zi să fi mâncat mai mult, iar asta să-i inducă pe fani în eroare.

Mai în glumă, mai în serios, mesajul Alinei Eremia a venit și ca un semnal de alarmă pentru ca oamenii să nu mai pună atât de mult preț pe aspectul fizic. Deși este într-o formă de zile mari, artista pune pe primul loc sănătatea, iar pentru ea cel mai mult contează să se simtă bine.

De asemenea, înainte de a emite concluzii eronate, fanii ar mai trebui să ia în calcul și stilul de viață și ritmul alert al unui artist. Alina Eremia a recunoscut că, din cauza programul aglomerat, uneori, este posibil să simtă nevoia să mănânce mai mult.

„Îmi place păpica, asta ca să confirm orice suspiciune. Poate mâncasem ceva și mă umflasem. Dar cel mai important lucru este că sunt sănătoasă și că mă simt bine așa cum sunt eu. Aspectul fizic nu este prioritatea numărul unu pentru mine”, a mai spus artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *