Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alina Eremia, graviduța anului 2022?! Postarea cu care și-a luat fanii prin surprindere!

Alina Eremia, graviduța anului 2022?! Postarea cu care și-a luat fanii prin surprindere!

02 ian. 2022, 20:38,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alina Eremia a făcut o postare pe contul ei de Instagram, prin care dă de înțeles că se pregătește să devină mamă.

Alina Eremia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică ușoară de la noi din țară. Aceasta se bucură de un succes fabulos pe plan profesional, colaborând cu nume mari din rândul artiștilor.

Scoate hituri pe bandă rulantă, fiind apreciate de milioane de fani care o susțin în toate proiectele sale.

Alina Eremia, pe cale să devină mămică?

Alina Eremeia este foarte deschisă și asumată în ceea ce privește viața personală. Aceasta postează zilnic pe conturile ei de socializare, ținându-și fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Artista postat un videoclip pe Instagram, care a surprins toți internauții. Vedeta a făcut un challenge, în care te filmezi cu filtrul numit “În 2022 ar trebui să…”, iar pe ecran va apărea ce urmează să ți se întâmple în anul viitor. Cum este mereu în pas cu trendurile, Alina Eremia nu s-a putut abține și a jucat și e acest joc, fiind curioasă ce îi recomandă social media pentru anul ce urmează.

Spre surprinderea ei, varianta care i-a picat a fost “În 2022 ar trebui să rămâi însărcinată”. Lucrul cu adevărat uimitor, nu a fost neapărat rezultatul jocului, ci reacția artistei, care i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

Până să apară propoziția pe ecran, Alina era relaxată, serioasă, curioasă de ce va primi, iar după ce a aflat ce ar trebui să facă în 2022, cântăreața a zâmbit cu gura până la urechi, fiind mai entuziasmată ca niciodată. Acest lucru nu poate decât să dea de înțeles că dacă s-ar întâmpla să devină mămică, artista ar fi mai mult decât bucuroasă, ba chiar pare că abia așteaptă acest moment.

Alina Eremia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, cu care postează imagini romantice pe rețelele sociale, arătându-le tuturor cât de bine se potrivesc. Așadar, ne putem aștepta în orice moment ca îndrăgita artistă să facă marele anunț, despre venirea pe lume a unui bebe.

Ce vârstă avea Alina Eremia când a jucat în „Pariu cu viața”?

În februarie 2011, urmând sfatul mamei sale, a participat la un casting organizat de MediaPro Pictures, în urmă căruia a fost distribuită în rolul Ioanei Anghel din „Pariu cu viața”.

La doar 18 ani, succesul serialului „Pariu cu viaţa” a însemnat pentru focoasă blondă, intrarea într-o lume în care e înconjurată de fani care îi scandează numele la concerte, îi dau scrisori sau fac pagini de susţinere pe Facebook.

Dar nebunia nu a speriat-o niciodată: „Din contră, mă bucură faptul că sunt atât de receptivi. Majoritatea, având o vârstă destul de fragedă, au nevoie de nişte repere, de nişte exemple bune, şi noi asta încercăm să facem” , declara ea acum câțiva ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *