Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alina Eremia, cerută în căsătorie de iubitul ei, Edy Barbu. Cum arată inelul pe care l-a primit cântăreața

Alina Eremia, cerută în căsătorie de iubitul ei, Edy Barbu. Cum arată inelul pe care l-a primit cântăreața

24 ian. 2024, 22:41,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alina Eremia a spus marele „DA!”. Cântăreața a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edy Barbu, după peste opt ani de relație. iată cum arată bijuteria și cum au reacționat fanii, după ce artista a postat mai multe imagini cu marele eveniment!

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute, dar și apreciate cântărețe de la noi. Cariera i-a îndeplinit șatenei dorința mult visată, însă nici pe plan amoros nu o duce mai rău, iar asta pentru că trăiește o frumoasă poveste de iubire, de peste opt ani de zile, alături de Edy Barbu, bărbatul care o împlinește.

Alina Eremia a spus marele „DA!”

Alina Eremia este destul de activă în mediul online, acolo unde postează zilnic conținut cu activitățile pe care le desfășoară în viața de zi cu zi și își ține fanii la curent cu fiecare eveniment special din viața ei.

EI bine, cu câteva minute în urmă, cântăreața apreciate de milioane de români, și nu numai, și-a uimit urmăritorii cu ultimele fotografii postate pe rețelele sociale.

Mai exact, Alina Eremia a anunțat, prin intermediul mai multe imagini, că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edy Barbu.

„Da! La mulți ani!”, a fost mesajul transmis de Alina Eremia, în dreptul mai multor imagini unde își arată superba bijuterie primită din partea iubitului său.

Cum s-au cunsocut Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu

Alina Eremia și Edy Barbu formează o relație de peste opt ani de zile și sunt destul de discreți în ceea ce privește declarațiile despre cuplul lor.

În urmă cu un an, cântăreața mărturisea că ea și iubitul ei s-au cunoscut la o sală de fitness, iar de la prietenie la iubire a fost un singur pas.
Totodată, vedeta din showbiz-ul românesc a dezvăluit că, timp de 3 luni, niciunul dintre cei doi nu a făcut niciun pas spre o relație, apoi totul a venit de la sine.

„Niciodată nu mi-a reproșat, din contră. Simt că am parte de toată susținerea lor, dacă îi cer un sfat, mereu e acolo încearcă să-mi dea cea mai bună opinie, cea mai bună perspectivă. Eu sunt capul răutăților, femeia e, bărbatul stă liniștit și iese sămânța de scandal din noi. E foarte ok să totul se sfârșește cu o criză de râs, ceea ce e tare”, a declarat, acum un an, Alina Eremia, pentru Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *