Prima pagină » Actualitate » Alina Eremia are o siluetă de invidiat! La ce truc apelează artista pentru a arăta senzațional

Alina Eremia are o siluetă de invidiat! La ce truc apelează artista pentru a arăta senzațional

25 ian. 2024, 08:55,
BZI.ro, în Actualitate

Alina Eremia este mai tot timpul în lumina reflectoarelor și tocmai de aceea trebuie să aibă grijă ce face. Alina Eremia are o siluetă de invidiat, iar artista trebuie să arate întotdeauna impecabil.

Alina Eremia are o siluetă de invidiat!

Alina Eremia se numără printre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră. Aceasta a reușit să-și construiască o carieră de succes în industria muzicală, dar și în actorie. De-a lungul anilor a scos hit după hit, însă a apărut și în cadrul unui serial extrem de îndrăgit în rândul publicului. Tocmai de aceea, a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi sunt alături la fiecare pas.

Pentru că este mai tot timpul în lumina reflectoarelor, Alina Eremia încearcă să arate întotdeauna impecabil, iar recent a mărturisit și cum reușește să facă acest lucru.

Alina Eremia se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe plan profesional lucrurile îi merg ca pe roate, bucurându-se de o carieră de succes, însă a muncit foarte mult pentru a ajunge până în acest punct al vieții sale.

De asemenea, pe plan personal lucrurile îi merg la fel de bine. Artista și Edi Barbu au, de 8 ani, o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbizul autohton, având deja planuri serioase pentru viitor.

De-a lungul anilor, artista  a învățat ce funcționează pentru ea, astfel încât a adoptat un stil de viață sănătos și a scos din alimentație tot ceea ce nu îi făcea bine. Mai mult decât atât, a renunțat la zahăr, dar și la alimentele grase sau prăjite.

La ce truc apelează vedeta

Ei bine, se pare că artista mai are încă un truc pe care îl folosește deja de ceva timp.

Mai precis, folosește o aplicație care îi monitorizează caloriile pe care le mănâncă pe parcursul unei zile, dar în același timp o ajută și să consume toate vitaminele sau nutrienții de care organismul ei are nevoie.

„Am renunțat de mult la diete, care funcționează pe o perioadă scurtă de timp. Cred într-un plan alimentar bine pus la punct, pe care îl poți susține a la longue. Am grijă să evit zahărul, mâncarea foarte grasă sau prăjită, care este și nocivă pentru organism și buna lui funcționare. M-a ajutat să-mi mențin o greutate constantă faptul că am introdus într-o aplicație caloriile pe care le mănânc în fiecare zi. În felul acesta, pot să urmăresc dacă consum toți nutrienții, proteină, vitaminele de care am nevoie”, a mărturisit Alina Eremia.

Chiar dacă se bucură de o siluetă ca trasă prin inel, îndrăgita cântăreață mărturisește că nu mai ajunge la fel de des în sala de sport. Nu din lipsă de motivație, ci doar din cauza timpului limitat pe care îl are. Cu toate acestea, nu evită în totalitate sportul și asta pentru că face destul de des plimbări lungi cu câinele său, King. De asemenea, folosește și o bandă de alergare, pe care o ține acasă.

Cât despre cariera sa, Alina Eremia, care are o siluetă de invidiat, spune că se simte binecuvântată și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiește. Până la vârsta de 30 de ani a reușit să aibă un parcurs profesional așa cum alții nici măcar nu îndrăznesc să viseze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *