Prima pagină » Magazin » Alina Chivulescu, filmata in timp ce face amor. Cine este partenerul – FOTO

Alina Chivulescu, filmata in timp ce face amor. Cine este partenerul – FOTO

08 dec. 2016, 09:55,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:583974;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Noul film al Cristinei Iacob, «Selfie 69», ii va fascina pe telespectatori cu multe scene de sexAlina Chivulescu, actrita care a jucat rolul Bellei din serialul «La Bloc», a renuntat la haine in filmul «Selfie 69» care va putea fi vizionat in cinematografe din 16 septembrie.

In film, Alina Chivulescu si Razvan Vasilescu au parte de o partida de sex care este intrerupta de un apel telefonic. Mai mult, Sali Levent, fosta vedeta din «Pariu cu viata», are parte si el de sex pasional alaturi de actrita Silvia Busuioc. De asemenea, Flavia Hojda se dezbraca in fata camerei web, iar Olimpia Melinte isi etaleaza sanii in dus. 

Citeste si: Declaratii SOCANTE despre un POLITICIAN pe care il cunoastem cu totii! „Mi-a dat 10.000 de dolari ca sa fac sex cu el”

Maia Morgestern va juca rolul de matroana, Adela Popescu rolul de mireasa inselata, Tolea Ciumac are rol de bodygurad, Lidia Buble si Natalia Mateutsunt doua pitipoance, Antonia este o sotie geloasa, Radu Valcan un barbat inselat, iar Virgil Iantu un smecher de Dorobanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`