Alina Chivulescu a surprins cu ipostaze nud în tinerețe. Ce secrete ascunde frumoasa actriță

18 feb. 2022, 10:55 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate actrițe din România, Alina Chivulescu, a surprins cu ipostaze nud în tinerețe. Artista a făcut furori când a apărut goală în mai multe filme de succes, fiind propulsată în atenția publicului încă de la o vârstă fragedă. Alina Chivulescu are o biografie uluitoare și o poveste de viață impresionantă. În ultima vreme, aceasta a devenit o prezență discretă în lumea mondenă. Puțini sunt cei care știu ce secrete ascunde frumoasa actriță.

Alina Chivulescu, apariții nud în tinerețe

Alina Chivulescu este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite actrițe din România. Extrem de talentată și ambițioasă, aceasta s-a remarcat de la primele apariții pe scena artistică românească.

Debutul în lumea mondenă și cinematografică a fost unul cu provocări și experiențe inedite. La vârsta de 22 de ani, Alina Chivulescu făcea furori cu ipostazele nud în mai multe filme de un real succes. Scenele provocatoare în care actrița a apărut complet dezbrăcată aveau să o aducă în atenția publicului autohton.

La începutul carierei sale artistice, în anul 1996, Alina Chivulescu a fost protagonista unor secvențe incendiare în filme precum „Alien Abduction: Intimate Secrets” și ,,Selfie 69.” Aparițiile nud au provocat la vremea respectivă controverse, însă frumoasa vedetă nu a ținut cont de critici și a muncit enorm pentru a ajunge o actriță faimoasă.

Colega ei de breaslă, Paula Chirilă, a pozat nud și a uimit, de asemenea, cu pictorialele incendiare din tinerețe. Și Alexandra Dinu, fosta soție a celebrului Adrian Mutu, a apărut seminud în filme, dar și în ședințe foto provocatoare.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton, care a făcut furori cu ipostazele nud este frumoasa actriță Anca Țurcașiu. În prezent, aceasta atrage privirile tuturor la evenimentele mondene și are un fizic de invidiat. De asemenea, Dana Săvuică uimește de fiecare dată cu ținutele sexy și fotografiile incendiare din mediul online. Aceasta a pozat goală în celebra revistă pentru bărbați, la fel ca prezentatoarea Gabriela Cristea, care a făcut furori cu pictorialul în revista Playboy.

La vârsta de 47 de ani, Alina Chivulescu are o carieră de succes și este extrem de apreciată de public. Dincolo de celebritate, frumoasa actriță ascunde o poveste de viață impresionantă și o biografie a unei femei de succes.

Detalii inedite din viața privată a celebrei actrițe

Mereu discretă când vine vorba de viața privată, Alina Chivulescu și-a dorit să țină familia și planul personal departe de ochii curioșilor. Frumoasa actriță are un trecut amoros tumultuos, trecând în urmă cu câțiva ani printr-un divorț dureros. După ce s-a despărțit de partenerul ei de viață, aceasta l-a crescut singură pe băiatul ei, Mickael, de care este tare mândră. Vedeta a fost marcată de un alt eveniment. Fostul soț, Mihai Cuptor, și-a refăcut viața cu nimeni alta decât verișoara actriței.

În pofida situațiilor dificile din viața privată, actrița a încercat să depășească problemele alături de fiul ei. Alina Chivulescu a mărturisit care au fost marile provocări din plan personal și cum s-a descurcat împreună cu băiatul ei.

,,Noi doi am crescut, practic, împreună. Eu am încercat să fiu cu Mika exact ceea ce mi-aş fi dorit eu să facă un părinte cu mine. I-am lăsat, de când a putut să se pronunţe şi să-şi manifeste gândul, liber-arbitrul. (…)

În deplasări îl luam cu mine, şi niciodată nu a zis că vrea să facă ceea ce fac eu. De fiecare dată stătea la monitor, cu regizorii, nu lângă mine, pe platoul de filmare. Impulsul de şef era de atunci, de mic. Şi în viaţă, cele mai grozave sfaturi mi le dădea el. În profesie am avut de foarte multe ori tentaţia să renunţ. Mi se părea că obosisem. Mika mi-a răspuns mereu că e o prostie să renunţ!”, a declarat frumosa actriță.

De câțiva ani, Alina Chivulescu și-a găsit fericirea alături de celebrul regizor Dan Chișu. Aceștia au fost mereu în atenția publicului, cei doi formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România.

Artista a mărturisit în cadrul unui interviu cum a cucerit-o Dan Chișu și cum este relația lor.

,,Ne înţelegem bine, suntem născuţi în aceeaşi zi, pe 19 iulie. (…) E foarte frumos să ai pe cineva alături, este… Cred că, şi bărbat, şi femeie, avem nevoia asta. Mi se pare frumos sentimentul ăsta de apartenenţă. Mi se pare minunat să ştii că te aşteaptă cineva, că te vrea cineva, că te înţelege cineva. Asta este şi în viaţa profesională, şi în viaţa personală.”, a mărturisit vedeta.

Frumoasa actriță Alina Chivulescu a făcut furori cu aparițiile nud în tinerețe. Aceasta s-a remarcat în filme celebre, iar în prezent are o carieră de succes. La vârsta de 47 de ani, aceasta arată spectaculos și se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *