Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alina Ceușan și-a dus fiica acasă! Surpriza cu care au așteptat-o soțul ei, Raul Tișa, și fiul lor

Alina Ceușan și-a dus fiica acasă! Surpriza cu care au așteptat-o soțul ei, Raul Tișa, și fiul lor

13 aug. 2024, 19:20,
în Cancan ultimă oră

Alina Ceușan a devenit mamă în urmă cu puțin timp, iar acum cel mai important moment a sosit! A dus-o pe micuța Perla acasă, iar soțul ei și fiul lor a avut grijă să o aștepte cu o surpriză de proporții! Influencerița trăiește cele mai frumoase momente.

Alina Ceușan a devenit mamă de fetiță! Influencerița trăiește cele mai frumoase clipe, alături de familia ei. În viața lor a apărut și o fetiță minunată, căreia i-au pus numele Perla. Alina Ceușan este copleșită de emoțiile puternice pe care le simte în aceste momente unice.

Alina Ceușan și-a dus acasă fetița

Celebra influenceriță are alături de ea familia și persoanele dragi. Cu toții fac tot ce pot pentru a o surprinde și pentru a-i fi sprijin în aceste clipe. Dovadă este și surpriza impresionantă cu care Alina Ceușan și Perla au fost așteptate acasă.

Raul Tișa și micuțul Rock au decorat întreaga casă cu baloane albe, care se pare că au fost cea mai mare distracție a băiețelului.

De asemenea, au pregătit și pătuțul pentru Perla. Întregul decor este desprins din basme, iar Alina Ceușan a fost impresionată când a văzut efortul pe care l-au depus oamenii dragi pentru a-i aduce zâmbetul pe buze.

Influencerița a făcut declarații emoționante

Alina Ceușan le-a făcut o surpriză uriașă fanilor ei și a postat primele imagini cu fiica ei. Influencerița a dezvăluit și numele pe care l-a ales pentru micuța ei.

Cele două au petrecut câteva zile la maternitate, iar în urmă cu puțin timp au fost externate și au ajuns la locuința Alinei Ceușan din Cluj-Napoca.

„Bine ai venit în lume, Perla Tisa. 08.08.2024. Ai fost atât de așteptată micuțo și ești atât de iubită, deja. …cuvintele nu pot exprima sentimentele pe care le avem pentru tine acum”, este o parte a mesajului scris de Alina Ceușan în descrierea fotografiilor în care își ține în brațe fetița venită pe lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *