Prima pagină » Cancan » Alina Ceușan se mută în Tenerife fără soțul ei. Motivul pentru care vedeta a luat decizia neașteptată

Alina Ceușan se mută în Tenerife fără soțul ei. Motivul pentru care vedeta a luat decizia neașteptată

23 aug. 2023, 12:03,
în Cancan

Alina Ceușan se mută în Tenerife fără soțul ei. Celebra influenceriță va avea parte în următoarea perioadă de o mare provocare în carieră și este încrezătoare că va da lovitura în televiziune, chiar dacă este nevoită să facă multe sacrificii. Alina Ceușan va sta departe de soț și de fiul ei. Iată motivul pentru care vedeta a luat decizia neașteptată.

Alina Ceușan se mută în Tenerife fără soțul ei

Alina Ceușan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de conținut din România. Vedeta se bucură din plin de succes și de celebritate și deține o avere impresionantă. Aceasta deține mai multe afaceri împreună cu soțul ei și a dat lovitura în domeniul imobiliar.

Recent, Alina Ceușan a anunțat că va debuta și în televiziune în rolul de prezentatoare. Vedeta va fi moderatoarea unui nou show de dating de la Pro Tv, „Love Island.” Influencerița a decis să se mute o perioadă în Tenerife pentru a filma pentru celebra emisiune, însă nu va pleca cu soțul ei.

Alina Ceușan a oferit câteva detalii despre show-ul pe care îl va prezenta și a explicat de ce îl ia în Tenerife doar pe fiul ei, dar nu și pe soț.

„Plecăm împreună în Tenerife, împreună cu Rock. Raul o să mai vină și el. Plec împreună cu asistenta mea, cu make-up și păr, că dacă s-a zis că sunt divă, măcar să fiu divă. Ceușan e figurantă, măcar să fie până la capăt. Dar merg împreună cu Rock acolo, îi caut și grădiniță, el știe deja engleză, poate învață și spaniolă. Stăm acolo împreună, în toată perioada asta, n-avem cum să ne despărțim, că tot timpul am mers cu el peste tot.”, a declarat vedeta.

Ce spune influencerița despre noua provocare din carieră

Alina Ceușan va debuta în televiziune și este încrezătoare că va cuceri publicul. Celebra creatoare de conținut este pregătită pentru noul show de la Pro Tv, „Love Island.”

„Urmează să plecăm la finalul lunii septembrie. Avem 10 concurenți, cinci cupluri posibile pentru fiecare, toți concurenții sunt „single, ready to mingle’. Nu i-am cunoscut, îi vom cunoaște odată cu publicul. E o provocare pentru mine, îmi place tot ce se întâmplă aici, m-am simțit foarte bine pentru început, la acest eveniment cu presa. Fac treaba asta de 11 ani, în online, cred că am o anumită ușurință în a comunica, în a-mi verbaliza gândurile. În rest, e un proiect nou, e primul sezon, încercăm să vedem cum facem lucrurile să funcționeze foarte bine, mai ales pentru publicul din România.  Deja e un show care a făcut senzație în foarte multe țări.

Cred că o să aibă succes și la publicul din România și cred că am fost o alegere bună pentru acest rol. Am și anii de online în spate, care se leagă foarte bine. Și, de fapt, vom avea o aplicație, în care publicul nu e doar spectator, e acolo cu noi și poate interveni în ceea ce se întâmplă în casă. Iar eu îmi știu foarte bine lucrurile de făcut în online!”,  a mai precizat creatoarea de conținut.

Alina Ceușan se va muta o perioadă în Tenerife pentru filmările unui show de televiziune pe care îl va preznta, însă va pleca fără soțul ei. Vedeta îl va lua cu ea pe fiul său, iar partenerul de viață o va vizita periodic. Rămâne de văzut cum se va descurca Alina Ceușan în rolul de prezentatoare a emisiunii „Love Island.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *