Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alina Ceușan radiază de bucurie! Influencerița a devenit mamă pentru a doua oară

Alina Ceușan radiază de bucurie! Influencerița a devenit mamă pentru a doua oară

08 aug. 2024, 17:41,
în Cancan ultimă oră

Alina Ceușan radiază de bucurie, după ce a născut! Influencerița a devenit mamă pentru a doua oară la vârsta de 32 de ani! Familia ei a devenit completă odată cu venirea pe lume a celui de al doilea bebeluș!

Alina Ceușan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Raul Tișa, bărbatul în brațele căruia și-a găsit fericirea și liniștea! Influencerița este căsătorită cu soțul ei din anul 2019, iar în 2020 a venit pe lume băiețelul lor, Rock.

Alina Ceușan a născut pentru a doua oară

Vedeta a anunțat sarcina pe rețelele de socializare în luna aprilie a acestui an, ocazie cu care a dezvăluit că în luna august va veni pe lume cel de al doilea copil. Iată că momentul mult așteptat a sosit! Influencerița a ales să nască prin cezariană.

„Dragul nostru Rock, Avantajul de a crește alături de un frate sau o sora este că devii tot mai bun la fracții… De asemenea se spune că indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parcă instant în copilărie. Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu cât și Raul vorbim din experiență, pentru că fiecare dintre noi avem pe cine sună și la trei noaptea dacă este cazul. Viață noastră se va schimbă din nou, în luna august… și sperăm că schimbarea să vină în formă celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil”, a scris Alina Ceușan pe rețelele de socializare.

Cu ce se ocupă soțul vedetei

Raul Tișa este un hairstylist apreciat în Cluj-Napoca, iar de câțiva ani este și în lumea afacerilor. La 42 de ani, partenerul Alinei Ceușan este investitor, dar și dezvoltator în domeniul imobiliarelor.

Deși mulți fani nu știu, Alina Ceușan și soțul ei dețin un restaurant de succes din București. Cei doi sunt foarte ocupați pe planul profesional, dar totodată se implică trup și suflet când vine vorba de rolul de părinți.

Alina Ceușan și Raul Tișa au o căsnicie de mai bine de 5 ani și au reușit să țină flacăra iubirii aprinsă indiferent de situație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *