Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alina Ceușan, mesaj emoționant pentru soțul ei, la aniversarea a 5 ani de la nuntă: „Sunt recunoscătoare …”

Alina Ceușan, mesaj emoționant pentru soțul ei, la aniversarea a 5 ani de la nuntă: „Sunt recunoscătoare …”

07 iul. 2024, 13:20,
în Cancan ultimă oră

Zi importantă în familia Alinei Ceușan. Influencerița și bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani aniversează 5 ani de când au devenit soț și soție. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurentă de la Asia Express cu această ocazie.

Alina Ceușan și soțul ei, Raul Tișa, formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din lumea mondenă. Cei doi au împreună un băiețel, pe Rock, și în curând familia lor se va mări cu încă un membru, căci influencerița urmează să devină mămică.

Alina Ceușan, mesaj emoționant pentru soțul ei, la aniversarea a 5 ani de la nuntă

Prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de fani, Alina Ceușan a transmis un mesaj emoționant cu ocazia împlinirii a cinci ani de căsătorie. Fosta concurentă de la Asia Express a ținut să precizeze că este recunoscătoare că pentru faptul că ea și tatăl copilului ei s-au găsit și reușesc să se completeze perfect.

„Acum 5 ani, astăzi.

Aniversare de nuntă fericită pentru noi @raultisa forever and always. Să te am alături de mine mă face cea mai fericită, sunt recunoscătoare că ne-am găsit și mă simt cea mai norocoasă persoană din lume. Aniversare fericită pentru sufletul meu pereche ❤️”, a fost mesajul scris de Alina Ceușan.

Așadar, deși anii trec, iar tot mai multe cupluri care păreau solide decid ca, după zeci de ani petrecuți împreună să o ia pe drumuri separate, în cazul celor doi lucrurile stau complet diferit. Relația lor devine tot mai puternică odată cu trecerea timpului.

Ce mesaj a transmis Alina Ceușan cu ocazia zilei de naștere a lui Raul Tișa

Raul Tișa și-a sărbătorit ziua de naștere pe 20 mai, iar soția lui i-a transmis și atunci un mesaj emoținant prin intermediul rețelelor de socializare.

„Nu există încredere ca a noastră 🛰️ la mulți ani iubire @raultisa”, a scris atunci influencerița pe pagina personală de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024