Prima pagină » Cancan » Alina Ceușan este însărcinată, din nou. Influencerița mai are un băiat

Alina Ceușan este însărcinată, din nou. Influencerița mai are un băiat

15 apr. 2024, 10:02,
în Cancan

Alina Ceușan (31 de ani) este însărcinată cu al doilea copil al său. Influencerița și soțul ei, Raul Tișa, se pregătesc să devină din nou părinți, la peste 3 ani de când fiul lor, Rock, s-a născut.

Alina a fost cea care a anunțat vestea pe rețelele de socializare, unde a publicat un mesaj emoționant.

Alina Ceușan este însărcinată, din nou

Alina Ceușan se pregătește să devină mamă din nou în luna august a acestui an. Influencerița a păstrat sarcina în secret până acum, când a decis să împărtășească vestea cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Ea a postat online un clip emoționant în care apare în diferite situații alături de soțul ei și de fiul lor, Rock.

„Dragul nostru Rock, Avantajul de a crește alături de un frate sau o soră este că devii tot mai bun la fracții… De asemenea se spune că indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parcă instant în copilărie. Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu cât și Raul vorbim din experiență, pentru că fiecare dintre noi avem pe cine suna și la trei noaptea dacă este cazul. Viață noastră se va schimbă din nou, în luna august… și sperăm că schimbarea să vină în formă celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil”, a scris Alina Ceușan pe pagina sa de Instagram.

După o așteptare de câteva luni, în care sarcina a devenit deja vizibilă, viitoarea mamă a ales să împărtășească vestea cea mare. Emoțiile intense o copleșesc deja, declară ea.

„Iar o luăm de la capăt. Suntem încântați să putem în sfârșit să împărtășim vestea cu voi – familia noastră se mărește. Rock va deveni în curând un frate mai mare… așa că vă împărtășim câteva mici momente care ne-au făcut să ne simțim în tot felul de feluri, în aceste ultime luni. Suntem mai mult decât fericiți, ne simțim binecuvântați, inimile noastre sunt pline. Iar eu sunt aproape întotdeauna obosită, bolnavă, plângând sau flămândă din nou, așa că noroc pentru asta”, a mai spus influencerița.

Alina Ceușan s-a măritat cu Raul Tișa în 2019

După o relație de lungă durată, Alina Ceușan și Raul Tișa și-au unit destinele în anul 2019, printr-o ceremonie de căsătorie. Un an mai târziu, bucuria familiei a fost și mai mare, odată cu venirea pe lume a băiețelului lor, născut în luna septembrie a anului 2020. Astfel, povestea lor de dragoste a căpătat o nouă dimensiune, cea de familie, completând tabloul fericirii lor.

Influencerița este adesea prezentă pe rețelele de socializare alături de fiul ei, de care se simte foarte mândru. Alina Ceușan nu a dezvăluit încă sexul bebelușului pe care îl așteaptă, dar a menționat că acesta a început să se miște și că va veni pe lume în luna august a acestui an.

Recent, Alina Ceușan a dezvăluit faptul că este din nou însărcinată cu al doilea copil.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`