Prima pagină » Cultural » Alina Ceușan are un succes impresionant pe Instagram. Celebra influenceriță a dat lovitura în afaceri împreună cu soțul ei

Alina Ceușan are un succes impresionant pe Instagram. Celebra influenceriță a dat lovitura în afaceri împreună cu soțul ei

28 nov. 2022, 09:23,
în Cultural

Alina Ceușan are un succes impresionant pe Instagram. Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare și câștigă sume uluitoare din proiectele sale. Aceasta își surprinde mereu fanii cu proiectele sale inedite, care îi aduc sume considerabile în conturi. Pe lângă succesul în mediul online, Alina Ceușan și-a încercat norocul și în alt domeniu în care activează partenerul ei de viață. Celebra influenceriță a dat lovitura în afaceri împreună cu soțul ei.

Alina Ceușan are un succes impresionant pe Instagram

Alina Ceușan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate influencerițe din România. Aceasta se bucură din plin de succes la vârsta de 30 de ani. Vedeta își surprinde publicul cu proiectele sale inedite și câștigă mulți bani din contractele de promovare sau de publicitate. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Alina Ceușan are o familie frumoasă de care este tare mândră. Influencerița s-a căsătorit în anul 2019 cu Raul Tișa, bărbatul care i-a cucerit definitiv inima. Cei doi au împreună un băiețel de care sunt tare mândri și radiază de fericire de când sunt părinți.

Alina Ceușan face furori pe Instagram și își surprinde fanii cu poze îndrăznețe. Vedeta arată spectaculos și atrage multe priviri cu silueta fără cusur și ținutele sexy. Aceasta se declară o femeie împlinită pe plan profesional, dar și personal și are doar cuvinte de laudă câd vine vorba de soțul ei, Raul Tișa. Acesta este la bază hairstilist, dar deține și mai multe afaceri în imobiliare.

Alina Ceușan îl susține pe partenerul ei în afaceri, dar se dedică și proiectelor sale. Influencerița este creatoare de conținut, are propria afacere cu haine și deține împreună cu Raul Tișa un restaurant și câteva saloane de înfrumusețare în Cluj-Napoca.

,,Investesc în afacerile noastre, în imobiliare, recent am început împreună cu soțul meu și, sinceră să fiu, mă gândeam de câteva săptămâni și la zona de stocket market. Am și construit, am și cumpărat și am revândut și așa mai departe. Aici se ocupă el, exclusiv, eu intervin acolo unde este nevoie.”, a precizat Alina Ceușan.

O altă vedetă care se bucură de un succes uluitor în mediul online este Adelina Pestrițu. Vedeta este mereu la înălțime și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta deține o avere impresionantă și își surprinde fanii cu apariții îndrăznețe. Altfel stau lucrurile când vine vorba de Alice Cavaleru. Frumoasa vedetă se declară o femeie împlinită la vârsta sa, însă este extrem de discretă când vine vorba de viața privată.

Cum se descurcă vedeta în ipostaza de mamă

Alina Ceușan reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire. Influencerița are succes în carieră, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită. Aceasta se dedică fiului său și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, Raul Tișa. Recent, Alina Ceușan a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mamă și care sunt marile provocări din viața de familie.

,,Am timp, pentru că am și ajutor. avem bunicii care ne ajută și ei foarte mult. Am simțit să îmi păstrez și zona de business și zona de carieră. Nu am luat acei doi ani de stat acasă, am lucrat destul de devreme. Cosnider că am timp pentru mine și îmi fac timp. Însă, atunci când sunt cu el, prefer să fiu doar cu el și să nu fiu distrasă de alte lucruri. Iar când sunt la job, nu vreau să mă gândesc la viață de acasă. Sunt lucruri care mă distrag. (…) A împlinit doi ani în septembrie și mi se pare că totul a fost o călătorie intensă. A durat doi ani să revin, însă cred că mă aflu într-o formă mai bună decât eram înainte să am copil.”, a mărturisit vedeta.

Alina Ceușan face furori pe Instagram și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Influencerița are un succes uluitor în carieră, iar în viața privată radiază de fericire alături de copil și de soț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *