Prima pagină » Actualitate » Alina Ceușan arată senzațional în costum de baie! Influencerița a născut în această vară

Alina Ceușan arată senzațional în costum de baie! Influencerița a născut în această vară

30 sept. 2024, 09:12, 1 ,
în Actualitate

Alina Ceușan arată senzațional în costum de baie. Frumoasa blondină a făcut furori cu un costum de baie alb. Alina Ceușan a devenit mamă pentru a doua oară pe data de 8 august 2024, când a venit pe lume micuța Perla. Influencerița și soțul ei mai au un băiețel de 4 ani, pe nume Rock. Aceștia formează o familie fericită, după cum se poate observa și-n mediul online unde sunt mereu cu zâmbetul pe buze.

Alina Ceușan arată senzațional în costum de baie

Alina Ceușan a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a adus-o pe lume pe Perla, în luna august a acestui an. Influencerița are acum doi copii, o fetiță și un băiețel, pe care îi iubește enorm. Chiar dacă a născut la începutul lunii august, influencerița a reușit să scape deja de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. A revenit la silueta de invidiat și a reușit să fure deja toate privirile.

Vedeta s-a întors la stilul de viață sănătos și a topit kilogramele rapid, spre surprinderea tuturor. Comentariile de apreciere la adresa ei au început să curgă rapid, după ce a postat câteva fotografii de la piscină. Aceasta a apărut într-un costum de baie foarte sexy, care i-a lăsat mască pe toți.

„Ce mămică sexy” / „Arăți incredibil de bine după naștere! Felicitări” / „Arată superb. Si abia a născut”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Și buna ei prietenă, Carmen Grebenișan, i-a postat un comentariu.

„Bombbb”, i-a scris la postare Carmen Grebenișan.

Alina Ceușan, o mamă grijulie

Alina Ceușan a fost în culmea fericirii când a adus-o pe lume, pe micuța Perla. Aceasta a devenit mamă de fetiță, pe data de 8 august 2024. A lăsat un mesaj emoționant, alături de mai multe imagini superbe cu fetița ei.

„Bine ai venit în lume, Perla Tisa. 08.08.2024. Ai fost așteptată micuță și ești atât de iubită, deja. …cuvintele nu pot exprima sentimentele pe care le avem pentru tine acum. Să ne luăm odihna binemeritată, amândoi și să ne legăm aceste prime zile. De asemenea: șosete nu atât de asortate, se numește fashun, brățări de spital, totul este atât de roz, amândoi fericiți și ne recuperăm bine, – ea este atât de mică în viața reală, dar a avut aproximativ aceeași greutate la naștere ca și fratele ei, Rock!”, a fost mesajul transmis de Alina Ceușan, pe Instagram.

În vară, influencerița a povestit emoțiile pe care le-a trăit înainte de a face operația de cezariană. Din fericire, totul a decurs conform planului, iar fetița este perfect sănătoasă.

„Trebuie să recunosc că, imediat cum am părăsit salonul, tremuram. Eram foarte nervoasă. Cu tot corpul meu tremurând. Știam ce urmează, aveam încredere în doctori și asistente, dar era emoția pozitivă de a o întâlni, un nou început pentru noi ca familie… și doar faptul că devin mamă, a doua oară. Când am terminat cezariana, eram dilatată 2 cm, așa că totul a mers perfect, așa cum era plănuit”, a spus influencerița Alina Ceușan, care arată senzațional, în costum de baie,, chiar dacă a născut în urmă cu două luni.

Comentarii
  • Arată… exact ca orice fufă oxigenată, cu botul injectat și țâțele implantate. Nimic senzațional, „jurnalistule”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`