Prima pagină » Cancan » Alina Ceușan a renunțat greu la viața de femeie singură. Cum i-a cucerit inima Raul Tișa

Alina Ceușan a renunțat greu la viața de femeie singură. Cum i-a cucerit inima Raul Tișa

07 iun. 2021, 10:36,
în Cancan

Alina Ceușan este una dintre cele mai de succes bloggerițe din România. Aceasta și-a descoperit pasiunea pentru fotografie în anii studenției, iar succesul nu a întârziat să apară. Astfel, a rezultat una dintre cele mai frumoase prietenii din lumea mondenă. Mai mult, aceasta, alături de Carmen Grebenișan, a participat la Asia Express, sezonul trei, unde s-a descurcat onorabil. Însă îi merge bine și pe plan sentimental, ea fiind căsătorită de doi ani cu Raul Tișa, cu care are un băiețel de aproape un an.

Alina Ceușan trăiește o poveste de dragoste ca în filme alături de cel care i-a devenit soț în urmă cu doi ani! Bloggerița este urmărită de sute de mii de oameni pe Instagram, fotografiile pe care le încarcă fiind unele cu adevărat spectaculoase. Meseria sa presupune totuși și sacrificii, iar tânăra este nevoită să petreacă mult timp departe de casă și de persoana pe care o iubește cel mai mult. Din fericire, alături de ea se află un om care o înțelege și o sprijină atunci când are nevoie.

Alina Ceușan, cerută în căsătorie de două ori de Raul Tișa

Cel care i-a devenit soț, Raul Tișa, a cerut-o în căsătorie de două ori pe Alina, căci prima dată frumoasa blondă a fost nehotărâtă și a întârziat să ofere un răspuns clar. Modul în care Raul a ales să o ceară în căsătorie pe Alina, după mai bine de 6 ani de relație, a fost unul complet inedit. Bărbatul a ascuns inelul de logodnă într-o înghețată! Nunta lor a avut loc în anul 2019, la Castelul Banffy, în Cluj, unde cei doi au avut parte de o petrecere de vis și au sărbătorit dragostea lor alături de sute de invitați.

Alina are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său și vorbește întotdeauna cu drag despre înțelegerea de care acesta dă dovadă.

„Raul este foarte înțelegător știe ce implică meseria de blogger, sunt plecată mult de acasă, călătoresc mult. Mă înțelege din toate punctele de vedere. De multe ori e și el alături de mine, i-am spus și eu asta”, a mărturisit Alina, la Antena Stars.

A devenit mămică în toamna anului trecut

În luna februarie a anului trecut, Alina Ceușan anunța că este însărcinată, făcând public un filmuleț emoționat. Apoi, ea și-a ținut fanii la curent cu toată evoluția sarcinii. La momentul respectiv, Alina spera să nască natural, însă în cele din urmă ea și-a adus pe lume băiețelul prin cezariană, această decizie fiind luată din punct de vedere medical.

Astfel, pe 15 septembrie 2020, după cum a anunțat atunci și Carmen Grebenișan, ea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în jurul orei 4:44. Bucuria acestui fapt nu i-a emoționat doar pe părinți, ci și pe întreaga comunitate din online, care aștepta cu sufletul la gură marele eveniment. Așa cum era de așteptat, imediat cum și-a strâns „puiul” în brațe, Alina a și publicat primele imagini cu băiețelul său, dar a și dezvăluit ce nume va purta – Rock.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`