Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alina Ceușan a dezvăluit numele fetiței sale! Influencerița a devenit ieri mamă pentru a doua oară

Alina Ceușan a dezvăluit numele fetiței sale! Influencerița a devenit ieri mamă pentru a doua oară

09 aug. 2024, 17:20,
în Cancan ultimă oră

Alina Ceușan a devenit ieri, 8 august, mamă pentru a doua oară. Cu doar câteva minute în urmă, influencerița a dezvăluit cum o va chema pe fetița ei și a publicat și primele imagini cu fetița.

Alina Ceușan și soțul ei trec, cu siguranță, prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Influencerița a devenit mamă pentru a doua oară ieri, 8 august, după ce la 4 dimineața au plecat la spital pentru că avea contracții puternice care nu se opreau.

Alina Ceușan a dezvăluit numele fetiței sale

Cu doar câteva minute în urmă, Alina Ceușan a făcut publice primele imagini cu chipul micuței sale și a dezvăluit și cum o va chema pe fetiță. Influencerița a anunțat că surioara lui Rock se va numi Perla.

„Bine ai venit în lume, Perla Tisa. 08.08.2024. Ai fost atât de așteptată micuțo și ești atât de iubită, deja. …cuvintele nu pot exprima sentimentele pe care le avem pentru tine acum”, este o parte a mesajului scris de Alina Ceușan în descrierea fotografiilor în care își ține în brațe fetița venită pe lume ieri.

Numele ales de Alina Ceușan și soțul ei pentru fetița lor, „Perla”, are origini latine și se traduce ca „perlă” în limba română. De-a lungul anilor, perla a devenit un simbol al purității și perfecțiunii și evocă imaginea unei pietre prețioase extrem de valoroase, cunoscută pentru strălucirea și frumusețea sa.

Alina Ceușan și soțul ei și-au dorit enorm să devină părinți de fetiță

În urmă cu ceva timp, Alina Ceușan și Raul Tisa mărturiseau că își doreau o surioară pentru Rock. În momenul în care a aflat că va deveni părinte de fată, soțul Alinei Ceușan a avut o reacție de milioane.

„Iubire, este fetiță! Nu-mi vine să cred. Mamă, ce mi-am dorit să nu se spargă tortul în ceva albastru”, a spus Raul Tișa, după ce a aflat că soția lui îi va dărui o fetiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *