Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alin Oprea, un nou mesaj în plin scandal cu fosta soție, Larisa Uță

Alin Oprea, un nou mesaj în plin scandal cu fosta soție, Larisa Uță

24 sept. 2024, 22:21,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Fosta soție a lui Alin Oprea a făcut dezvăluiri neașteptate despre ce ar fi trăit în căsnicia cu artistul după patru ani de la divorț. Cântărețul este convins că Larisa Uță este invidioasă pe faptul că el și-a refăcut viața cu Medana, cu care se înțelege de minune, și cu care a și plecat în vacanță, în plin scandal cu fosta soție.

Larisa Uță l-a acuzat pe Alin Oprea că a înșelat-o, în timp ce el susține că, de fapt, fosta soție a fost infidelă în căsnicia lor. Cei doi au continuat să își aducă reciproc acuzații, iar în urmă cu câteva zile, au plecat în vacanță.

Alin Oprea, un nou mesaj în plin scandal cu fosta soție, Larisa Uță

Cei doi se află în vacanță, în Spania, iar Alin Oprea și Medana par că sunt mai uniți ca niciodată, chiar și după ce Larisa Uță a făcut dezvăluiri neașteptate despre artist și cea care îi este parteneră în prezent. Pe Facebook, cântărețul și soția lui au postat imagini din vacanță, dar și un mesaj în care Alin Oprea îi mulțumește din nou partenerei lui că îi este alături.

„La biserică, ne rugăm pentru păcatele noastre și pentru ale altora. Dar mai ales, mulțumesc pentru ființa de lumină care m-a scos din bezna poleită cu iluzii atâția ani. Fără ea, și azi aș fi rămas în întuneric”, este mesajul postat de Alin Oprea, pe Facebook.

Medana crede că Larisa Uță are de gând să se întoarcă în România

Larisa Uță locuiește la Londra, iar Medana crede că, de fapt, fosta soție a lui Alin Oprea are alte intenții decât să facă public ce a trăit în cei peste 20 de ani de căsnicie. Actuala parteneră a artistului crede că, de fapt, Larisa Uță vrea să se întoarcă în România și să înceapă alte proiecte în țară.

„Eu nu am ce să zic despre această doamnă. Au stat împreună peste 20 de ani. Eu acum, ca actuală soție, nu o pot blama. Eu știu multe, iar Alin nu vrea să vorbească. Ea a venit în București că traiul din Londra este scump. Cred că vrea să înceapă noi proiecte și să se facă cunoscută. Poate așa va putea. Eu am aflat că se întoarce în România. Alin Oprea nu poate să vină la televizor și să arate toate videoclipurile cu soția sa”, a spus Medana, la Un Show Păcătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`