Prima pagină » Radio » Actualitate » Alin Oprea și Medana, nuntă de sute de mii de euro. Ce artiști vor cânta la evenimentul anului

Alin Oprea și Medana, nuntă de sute de mii de euro. Ce artiști vor cânta la evenimentul anului

07 sept. 2023, 10:14,
în Radio

Alin Oprea, fostul solist de la Talisman, și soția sa Medana fac nuntă de sute de mii de euro la sfârșitul săptămânii viitoare. Desfășurarea de forțe este impresionantă iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Numai pentru artiștii care vor cânta la nuntă, Alin Oprea a scos din buzunar o sumă amețitoare.

Nunta lui Alin Oprea cu Medana va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Cu siguranță va fi evenimentul anului, după desfășurarea de forțe care se anunță. Numai lista celor care vor asigura atmosfera la eveniment e foarte lungă, dar și costisitoare.

Alin Oprea și Medana, nuntă de sute de mii de euro

După un divorț cu scandal, Alin Oprea, deja căsătorit cu acte, va fi mire și în fața lui Dumnezeu, alături urmând să-i fie pe viață, dacă totul va decurge conform planului, aleasa sa, Medana. Nunta celor doi va avea loc săptămâna viitoare, iar Fanatik a obținut lista artiștilor care vor întreține atmosfera la petrecere și aceștia nu sunt deloc puțini și nici ieftini. Sunt peste 20 de cântăreți extrem de populari care au acceptat invitația lui Oprea de a-i face nunta ca la carte.

Dacă ar fi să adunăm onorariile celor peste 20 de artiști care vor cânta în noaptea nunții lui Alin Oprea, ajungem lejer, la un calcul simplu, la fabuloasa sumă de 100.000 de euro, conform sursei citate. Așadar, Alin de la Talisman va scoate, doar pentru a-i plăti pe muzicanți, o sumă uriașă! Și nu mai vorbim despre închirierea localului și restul costurilor: mâncare, decorațiuni, costumații etc.

Iar pentru buna desfășurare a evenimentului, Alin Oprea și Medana au ales amfitrioni cu experiență. Astfel, Monica, fostă membră a trupei Angels, e prezentatoarea serii, aceasta fiind ajutată de celebrul Axinte, care va ava niște intervenții printre melodiile cântate de artiști, cu glumele sale deja cunoscute.

Ce artiști vor cânta la nunta anului

Cât despre artiștii care vor încânta invitații, aceștia sunt, în ordine aleatorie, Doinița și Ionuț Dolănescu, Elvis și Mirela Năsturică, Maria Dragomiroiu și Mihai Napu Band, dar și Corina Chiriac, Gheorghe Turda, Mirabela Dauer, Mioara Velicu, Angela Rusu, Vasilică Ceterașu, Daniela Gyorfi, Radu Pietreanu, Minodora, Julia Jianu și Cristi Dules.

Mai trebuie spus că Alin Oprea a luat-o deja, în acte, pe Medana, însă cei doi nu au organizat încă petrecerea pentru a-și sărbători iubirea. Cununia religioasă va avea loc chiar înainte de petrecerea de la mijlocul lunii din septembrie. La nunta anului au fost invitați 500 de oameni, iar cuplul se va bucura de opt perechi de nași. În urmă cu doar o lună, cântărețul de la Talisman a vorbit despre relația cu soția lui.

„Am simțit că Medana este sufletul meu pereche. Această căsnicie mi-a adus liniștea și fericirea mult visate. Căsătoria cu Medana este un vis împlinit. Dacă prima dată am avut nevoie de curaj, acum, a doua oară, am avut nevoie de iubire”, a dezvăluit Alin Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *