Prima pagină » Cultural » Alin Oprea și-a refăcut viața după divorț. Ce mesaj a postat artistul pentru actuala lui iubită

Alin Oprea și-a refăcut viața după divorț. Ce mesaj a postat artistul pentru actuala lui iubită

21 sept. 2022, 08:27,
în Cultural

Solistul trupei ,,Talisman”, Alin Oprea, și-a refăcut viața după divorț și iubește din nou. Cântărețul și-a găsit fericirea alături de o tânără pe nume Medana și se declară un bărbat împlinit. Deși au trecut doi ani de la despărțirea scandaloasă de fosta soție, Alin Oprea are în continuare replici dure pentru aceasta, iar relația cu copiii este una tensionată. Cu toate acestea, solistul se bucură din plin de viață alături de femeia care i-a cucerit inima. Iată ce mesaj a postat artistul pentru actuala lui iubită.

Alin Oprea și-a refăcut viața după divorț și iubește din nou

Îndrăgitul solist al trupei ,,Talisman” și-a schimbat complet viața după ce a divorțat de fosta soție, Larisa Uță. După 23 de ani de căsnicie, cei doi au decis să se despartă, însă divorțul a fost unul scandalos. Aceștia au pus punct mariajului lor în anul 2020, însă și în prezent Alin Oprea și fosta soție își adresează replici dure și au o relație tensionată.

După un partaj controversat, Alin Oprea și fosta parteneră de viață, Larisa, au continuat războiul în care au fost implicați și cei doi copii ai cuplului. În prezent, cântărețul și fosta soție și-au refăcut viața și se bucură din plin de celebritate.

Alin Oprea trăiește de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste alături de Medana, femeia care i-a cucerit inima și i-a fost alături în cele mai grele momente. Celebrul cântăreț are doar cuvinte de laudă pentru actuala iubită, pe care o răsfață ori de câte ori are ocazia.

,,Relația mea cu Medana nu a venit ca un „pansament”, peste deziluzia trăită în căsnicia mea, ci ca o regăsire a două suflete care se căutau dintotdeauna și care, în sfârșit, și-au găsit perechea. Ea este omul care, aparent dintr-un străin, mi-a devenit atât iubita visată mereu, dar și cel mai bun prieten, mentor și ajutor. Ea m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată, încrederea, pasiunea, tandrețea și iertarea.

Când oamenii pentru care mi-am dedicat toată viața, pentru care am muncit zi și noapte și pentru care niciun sacrificiu personal nu a fost prea mare, m-au trădat și m-au dezamăgit, Medana a fost lângă mine și mi-a încălzit sufletul. Această perioadă, cea mai dificilă din viața mea, a fost și perioada care ne-a apropiat cel mai mult, devenind practic de nedespărțit.”, a declarat artistul.

Un alt cuplu celebru din showbiz-ul autohton este cel format din Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Cei doi radiază de fericire împreună și au planuri mărețe de viitor. Altfel stau lucrurile când vine vorba de frumoasa cântăreața Julia Chelaru. La fel ca faimosul ei coleg de breaslă Alin Oprea, artista a trecut printr-un divorț dureros, însă în prezent iubește din nou și se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei.

Ce mesaj i-a transmis artistul actualei iubite

Alin Oprea este mai fericit ca oricând alături de actuala lui iubită, Medana. Cei doi nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public, iar pe rețelele de socializare au un număr impresionant de urmăritori. Solistul trupei ,,Talisman” nu ezită să își surprindă iubita cu cadouri scumpe și o răsfață cu vacanțe în locuri exclusiviste.

Recent, Alin Oprea a postat în mediul online un mesaj emoționant pentru Medana, actuala iubită, însă a avut o remarcă dură la adresa fostei soții.

„Acel moment delicat, în care te întâlnești cu fosta la proces și simți nevoia să oprești pentru a lua un buchet de flori și ceva dulce actualei soții, în semn de recunoștință și apreciere pentru toată răbdarea, devotamentul și susținerea ei necondiționată, convins că ai făcut în sfârșit cea mai bună alegere din viața ta. Mulțumesc pentru tot, frumoasa mea Medana.”, a scris artistul în dreptul unor fotografii de pe rețelele de socializare.

Solistul trupei ,,Talisman”, Alin Oprea, și-a refăcut viața după divorț și se declară un bărbat împlinit alături de actuala iubită, Medana. Artistul are o relație tensionată cu fosta soție, dar și cu cei doi copii. Cu toate acestea, Alin Oprea se bucură din plin de viață alături de noua lui iubită, pe care o răsfață ori de câte ori are ocazia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`