Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alin Oprea, dezvăluiri din viaţa personală: Larisa m-a înşelat de două ori

Alin Oprea, dezvăluiri din viaţa personală: Larisa m-a înşelat de două ori

02 sept. 2020, 14:41,
George Cristian în Cancan ultimă oră

Dezvăluiri interesante din viaţa intimă a lui Alin Oprea. Conform declaraţiilor făcute de fostul solist al trupei Talisman, soţia cu care a fost căsătorit l-a înşelat de două ori. Chiar dacă mulţi l-au considerat principalul vinovat pentru producerea divorţului, Alin Oprea vine cu dezvăluiri în premieră.

Alin Oprea, dezvăluiri din viaţa personală: Larisa m-a înşelat de două ori

După 23 de ani de relaţie şi căsătorie, Alin Oprea da cărţile pe față şi lansează acuzaţii fără precedent. Conform spuselor artistului, soţia lui l-a înşelat de două ori. În altă ordine de idei, artistul mai susţine că a fos căsătorit cu un caracter dominator şi agresiv, acceptând răutăţile soţiei, minciunea dar şi manipularea:

„Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei”, a dezvăluit artistul pentru Click!. Artistul a mărturisit că Larisa ar fi avut mai multe relații extraconjugale și că și-ar fi dorit chiar ea să divorțeze în urmă cu 10 ani, dar fiul lor s-ar fi opus.

Am încercat să o salvez de închisoare şi ea m-a înşelat

Dezvăluirile nu se opresc aici şi devin din ce în ce mai şocante. Conform lui Alin Oprea, în timp ce acesta încerca să o salveze de închisoare ca urmare a unui accident rutier soldat cu decesul unei persoane, soţia lui se iubea, trăia o poveste de dragoste extraconjugală cu un cetăţean german. Cel care a făcut-o să renunţe la relaţie a fost chiar fiul lor:

„În anul în care eu depuneam toate eforturile posibile să o salvez de executarea unei pedepse cu închisoarea în urma accidentării pe trecerea de pietoni a unei doamne în etate (care din păcate a și decedat la scurt timp), ea trăia o frumoasă poveste de dragoste cu un cetățean german, cu care a avut o relație extraconjugală de lungă durată, un om care și-a părăsit familia și a divorțat pentru ea. Lucru pe care la rândul ei și ea și-l propusese să-l facă, însă fiul nostru a determinat-o să renunțe, izbucnind în hohote de plâns. La acel moment am și primit o citație de divorț, însă printr-o diversiune subtilă în care a implicat și un post de televiziune, a făcut în așa fel încât totul să pară doar o farsă.

Şi în 2014 Larisa Oprea l-a înşelat pe solistul trupei Talisman

Alin Oprea povesteşte încă o întâmplare pe care a trăit-o în 2014, atunci când trupa Talisman se afla într-un concert caritabil. De data aceasta, Larisa Oprea se îndrăgostise de un antrenor de fitness:

Un alt moment delicat a fost în anul 2014 atunci când eu eram împreună cu formația Talisman în organizarea unui turneu caritabil de peste 5 luni, cu scopul adunării de fonduri pentru salvarea vieții și redarea vederii micuțului Mihăiță. La polul opus, soția mea tocmai se îndrăgostise lulea și avea o nouă relație cu un antrenor de Kangoo Jumps din București cu care s-a afișat public până și la emisiuni tv. Există și alte infidelități însă mă limitez la acestea două, considerându-le pe celelalte doar niște aventuri”, a mai spus Alin Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`