Prima pagină » Radio » Actualitate » Alin Oprea, cadou surpriză din partea soției, Medana. Nimeni din showbiz nu a mai primit un asemenea dar

Alin Oprea, cadou surpriză din partea soției, Medana. Nimeni din showbiz nu a mai primit un asemenea dar

31 mai 2023, 14:50,
în Radio

Alin Oprea, fostul component al trupei „Talisman”, a primit un cadou surpriză din partea soției, Medana, care l-a emoționat profund. Cei doi s-au căsătorit civil la sfârșitul anului trecut, iar anul acesta urmează să facă nunta. Reamintim că, în 2020, Alin Oprea a divorțat cu scandal de Larisa, după un mariaj de 22 de ani.

Fostul component al trupei Talisman, Alin Oprea, este un norocos. Artistul a suferit ce-a suferit, dar de ceva vreme a răsărit soarele și pe strada lui. Alin este un om bun, cerebral și cu foarte mult bun simț, iar viața l-a răsplătit pe măsură. De câțiva ani, acesta formează un cuplu cu Medana, o femeie sensibilă, iubitoare și extrem de talentată, iar în decembrie s-au logodit și căsătorit.

Alin Oprea, cadou surpriză din partea soției, Medana

Medana, soția lui Alin Oprea, i-a făcut un cadou extrem de emoționant partenerului ei. Gestul său este cu atât mai frumos, cu cât nimeni din showbiz nu a mai făcut asta până acum. Ei bine, puțină lume știe că soția artistului nu este doar o antreprenoare de succes, ci și o femeie plină de emoție, care scrie poezii. Da, da, ați auzit bine.

Dragostea a schimbat-o pe Medana și a scos din ea tot ce este mai bun. Iubirea pe care i-o poartă lui Alin Oprea a făcut-o să-și așterne talentul pe foaie și să scrie numeroase poezii bărbatului iubit.

Trebuie să recunoaștem că nimeni din showbizul românesc nu a mai făcut un asemenea gest emoționant pentru partener. Într-un interviu pentru RomâniaTV.net, Medana a vorbit despre pasiunea ei pentru scris, dar și despre cum dragostea i-a schimbat complet viața.

„Eu am studiat 4 ani arta dramatică și mereu am fost pasionată de literatură și poezie. Domeniul meu de business m-a făcut să rămân ancorată în pragmatism. «Înscriam proprietăți în acte, nu versuri în poezii». Mă amuză chiar comparația între cele două domenii atât de diferite. Când iubești intens descoperi laturi ale personalității tale pe care nu le cunoșteai. Am început să scriu doar de când Alin a apărut în viața mea și mă bucur enorm că a reușit să mă facă să dau jos masca de femeie dură”, a declarat Medana.

Soția lui Alin Oprea vrea să-i dedice un roman

Tânăra a mai povestit și despre cât de emoționat a fost Alin Oprea în momentul în care ea a decis să-și facă public volumul de poezii.

„Alin e încântat de tot ceea ce scriu și cred că așa l-am și cucerit, de fapt. Un suflet sensibil și talentat, așa cum e el, avea nevoie să i se răspundă în aceeași manieră profundă. Sunt multe poezii care l-au surprins pe soțul meu”, a mai spus Medana.

Dar asta nu e tot. Frumoasa Medana are în plan ca poeziile ei să vadă lumina tiparului. În plus, soția lui Alin Oprea este decisă să scrie și un roman, în care să prezinte întreaga viață a artistului, suferința prin care a trecut și renașterea asemenea unei păsări Phoenix.

„Îmi doresc să lansez un volum de poezii, după care un roman în care să descriu perioada dură în care Alin a «căzut» și s-a ridicat mai triumfător decât a fost vreodată, chiar dacă a pornit de la zero. Poate fi o sursă de inspirație și o încurajare pentru alți oameni care empatizează cu acest caz și care s-au confruntat la rândul lor cu pierderi, trădare și nedreptate”, a mai spus soția artistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
06 octombrie 2024
06 octombrie 2024