Prima pagină » Cancan » Alin Oprea a fost „abandonat” de cei doi copii. Melissa și Adrian nu mai fac parte din viața lui

Alin Oprea a fost „abandonat” de cei doi copii. Melissa și Adrian nu mai fac parte din viața lui

04 sept. 2024, 13:23,
în Cancan

Alin Oprea, fondatorul trupei Talisman, are doi copii din prima căsnicie, cu Larisa Uță, de care a divorțat oficial în 2021. Melissa și Adrian, ambii majori la acel moment, au ales să rămână alături de mama lor, rupând orice relație cu tatăl. Cu toate acestea, Alin Oprea susține că înțelege faptul că l-au scos din schemă și și-au protejat mama.

Alin Oprea, fondatorul trupei Talisman, a făcut dezvăluiri în cadrul podcastului „Altceva”, moderat de Adrian Artene. Artistul a atins în timpul discuției unul dintre cele mai importante subiecte din viața lui de familie, subiect care i-a provocat cea mai mare suferință, potrivit LPF.

Alin Oprea a fost „abandonat” de cei doi copii

Alin Oprea și Larisa Uță au divorțat oficial în 2021, după 23 de ani de căsnicie. Nu mai au nimic în comun în afară de cei doi copii superbi, acum majori, pe picioarele lor. Din păcate, în ceea ce privește relația lui Alin Oprea cu Melissa și Adrian, situația e tristă. Băiatul și fata solistului de la Talisman au decis să rămână alături de mama lor. Alin Oprea spune că îl doare acest abandon, dar că l-a înțeles. Potrivit declarațiilor sale, copiii au rupt complet orice legătură cu el.

Artistul nu o consideră vinovată pe fosta lui soție pentru ruptura dintre el și copii, deoarece aceștia erau majori la momentul divorțului, deci puteau lua singuri decizi.

„Am iertat-o 100%. Pot să o iert pentru orice, iar copiii, în momentul divorțului, erau majori. Nu cred că o mamă poate obliga niște copii majori să facă ceva. Au făcut din proprie voință, pentru că așa au considerat ei că trebuie să își protejeze mama. Ceea ce e un lucru frumos într-un fel.

Ideal ar fi fost să fie echidistanți. Nu s-a putut, din motive care nici nu contează. Dar și-au apărat mama. Lucru care e foarte important. Mama lor, de asemenea, își apără puii. Eu mă bucur că au rămas măcar ei uniți. Că putea un divorț ca ăsta să îi dezbine în toate direcțile.

Și atunci, cea mai puţin perdantă variantă a fost asta. Să fiu eu scos din schemă și ei să rămână în continuare cu toate bunurile. Cu toate bunurile și cu toți banii au rămas, pentru că le-am făcut eu cadou, nu pentru că mi-au luat. Faptul că le-au luat a fost doar așa, o mârlănie”, a declarat artistul la „Altceva cu Adrian Artene”.

Alin Oprea, părăsit de tată înainte de naștere

O altă dramă care i-a marcat viața artistului și care, cu siguranță, a „desenat” ceea ce avea să se întâmple mai târziu a fost abandonul tatălui. Ceea ce e foarte dureros este faptul că părintele său l-a părăsit înainte de a se naște. Cuvintele pe care le folosește Alin Oprea să-și expună povestea sunt tulburătoare.

„Povestea mea de viață începe puțin înainte să mă nasc, pentru că eu provin, practic, din familia Rațiu, sunt un descendent al familiei Rațiu. Mă cheamă Oprea, după numele mamei, care a fost preluat după numele tatălui fratelui meu”, povestește solistul.

Alin Oprea a fost părăsit de tată încă de dinainte să se nască, iar puțini sunt cei care îi știu cu adevărat povestea artistului.

„Sigur că nu mă puteam naște fără un tată, însă tată meu a trădat-o pe mama, care a crezut că va avea un soț! A descoperit că tata mai avea o familie, mai avea copii. A aflat prea târziu, dar a hotărât ca eu să rămân alinarea vieții ei și o amintire frumoasă din a doua iubire, iar tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin pe care am avut-o toată viața și m-a durut mare parte a vieții liniuța asta”, mai spune cu tristețe Alin Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *