Prima pagină » Radio » Actualitate » Alin Chirilă de la Survivor, scrisoare emoționantă de la soție. Luptătorul și-a rupt tricoul când a citit mesajul

Alin Chirilă de la Survivor, scrisoare emoționantă de la soție. Luptătorul și-a rupt tricoul când a citit mesajul

16 feb. 2023, 13:36,
în Radio

Luptătorul Alin Chirilă de la Survivor România a primit o scrisoare emoționantă de la soție, cuvintele acesteia marcându-l puternic. Bătălia pentru comunicare a fost câștigată de „războinici”, astfel că aceștia au intrat în posesia unor scrisori de la cei dragi. Copleșit de emoții, Alin Chirilă și-a rupt tricoul de pe el când a început să citească mesajul partenerei de viață.

În cea de-a treia confruntare a acestei săptămâni de la Survivor România s-a dat bătălia pentru comunicare. De data aceasta, „războinicii” au câștigat fără drept de apel în fața „faimoșilor”, astfel că ei au primit scrisori din partea celor dragi, de acasă. Un moment cu o încărcătură emoțională aparte s-a petrecut când Alin Chirilă a citit cuvintele transmise de soția sa. Reamintim că în urmă cu două săptămâni, luptătorul a avut un conflict cu Kamara.

Alin Chirilă de la Survivor, scrisoare emoționantă de la soție

Echipa „războinicilor” de la Survivor a primit un „premiu special” după ce au câștigat Jocul pentru comunicare. Aceștia au putut să se încarce cu energia celor dragi de acasă. Alin Chirilă și-a rupt tricoul de pe el și a izbucnit în lacrimi când a citit mesajul primit de la soția sa.

„Dragul meu, vreau să știi că zi de zi mă gândesc la tine și îmi este foarte dor să fim împreună. Am însă răbdare, știu că vei veni acasă învingător. Acasă este totul în regulă, eu și copiii suntem foarte bine. Știi, de când ai plecat se întâmplă un lucru ciudat. Deși fizic tu nu ești cu noi, totul se învârte în jurul tău. Ne uităm la poze din trecut cu nou patru și ne facem planuri. Cu fiecare parcurs al tău ne faci și mai mândri, pentru că știm că tu lupți pentru noi.

Te rog să rămâi puternic și echilibrat și să stai acolo până la final. Să vii cu trofeul acasă! Toți prietenii tăi te așteaptă. Ai mii de susținători! Nu îți poți imagina cât de fericiți sunt copiii când ne arăți semnul familiei. Să nu îți faci griji pentru noi. Această experiență ne călește pe toți și ne face familia mai puternică!

Ai grijă de tine. Fii vigilent pe traseu și rămâi focusat ca și până acum. Să știi că orice s-ar întâmpla, noi suntem extrem de mândri de tine și te iubim mult mai mult decât îți poți imagina. The Tank!”, este mesajul care l-a dărâmat, dar care l-a și încărcat cu mai multă forță pe Alin Chirilă.

Cine este Alin Chirilă

Luptătorul MMA Alin Chirilă, supranumit tancul, nu a avut o viață ușoară. „Războinicul” de la Survivor România 2023 a rămas pe străzi înainte de vârsta majoratului. La 17 ani, luptătorul de MMA a fost dat afară din casă chiar de propriul tată.

Alin Chirilă a avut parte de multe provocări de-a lungul celor 34 de ani, iar asta l-a impulsionat să demonstreze întregii lumi de ce e în stare. Luptătorul are ochi căprui, părul aproape negru și este originar din Galați. În prezent locuiește în Timișoara împreună cu soția lui, Loredana Chirilă, și cei doi copii ai lor, Denis Gabriel și Nicholas David. Are studii în Business Management, finalizate la Newham College, în Marea Britanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *