Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alimentul pe care chef Cătălin Scărlătescu nu-l mai pune pe masă. Așa a dat jos 30 de kilograme

Alimentul pe care chef Cătălin Scărlătescu nu-l mai pune pe masă. Așa a dat jos 30 de kilograme

25 mai 2022, 18:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească considerabil după ce a renunțat la un aliment pe care îl consuma zilnic. Juratul „Chefi la cuțite” a dezvăluit la ce a renunțat pentru a ajunge la acest rezultat.

Cătălin Scărlătescu ajunsese la o greutate de 130 de kilograme, însă, din fericire, a reușit să scape de 30 dintre ele. Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a mărturisit că a reușit să slăbească atât după ce a renunțat să mai mănânce pâine, aliment care se regăsea pe masa lui zi de zi.

Cătălin Scărlătescu: „Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”

Chef Scărlătescu a povestit că a reușit să slăbească, deoarece a renunțat la pâine. Acesta este foarte mândru că a reușit să slăbească, iar susține că oamenii ar trebui să fie foarte atenți la alimentație.

„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferam un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Ce mănâncă acum chef Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a consumat doar anumite alimente, așa a reușit să câștige lupta cu greutatea. Acesta a mâncat doar la alimente proaspete și legume care au fost pregătite la grătar.

„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a mai spus acesta.

Cătălin Scărlătrescu și Doina Teodoru au devenit un cuplu la mare

Cătălin Scărlătrescu și Doina Teodoru, fostă concurenta la iUmor au devenit un cuplu la mare, anul trecut, iar despre prima lor întâlnire a vorbit chiar simpaticul chef.

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași.Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă”, a declarat, pentru VIVA!, Chef Cătălin Scărlătescu.

Comentarii
  • da, nu a mai mancat ca un porc, a redus putin, iar acum da sfaturi despre slabit….clasic. Nu il tine mult, recupereaza el.

  • Cura de slabire se face sub supravegherea medicului nutritionist si este personalizata. Restul sunt povesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *