Prima pagină » Cancan » Alice Peneacă, fotomodelul de o frumusețe rară. Cum s-a schimbat viața vedetei după divorț

Alice Peneacă, fotomodelul de o frumusețe rară. Cum s-a schimbat viața vedetei după divorț

10 mai 2022, 12:29,
în Cancan

Alice Peneacă este unul dintre cele mai frumoase modele din România. Aceasta nu are intervenții estetice, mama natură înzestrând-o cu niște forme spectaculoase. Cu toate că frumoasa șatenă își dorea să devină controlor CFR, fosta soție a lui Bobby Păunescu a devenit unul dintre cele mai apreciate modele. După divorț, aceasta a renunțat la ieșirile publice.

Pe lângă aparițiile sale spectaculoase, Alice a pozat și nud pe rețelele de socializare, făcând furori pe internet. O altă vedetă ce a pozat dezbrăcată este și Alexandra Stan.

Alice Peneacă, un fotomodel desprins din filme

Alice Peneacă este un fotomodel de origine română ce s-a născut pe data de 31 octombrie 1991. Aceasta a reușit să se facă cunoscută atât pe plan național cât și internațional, reușind să pozeze în cele mai importate reviste de profil. Deși în copilărie visa să devină controlor CFR, frumoasa șatenă s-a reprofilat și a reușit în scurt timp să se facă remarcată în lumea modei. Aceasta este complet naturală, nu are nici o intervenție chirurgicală. Vedeta a fost înzestrată de către mama natură cu un posterior bombat de invidiat, sâni naturali și buze cărnoase. Pe lângă corpul de invidiat, aceasta are ochii albaștri ce atrag privirile tuturor. Aceasta a făcut timp de 10 ani balet. Frumoasa șatenă a făcut prezentări de modă chiar și în Hong Kong  și a lucrat și ca actriță pentru un proiect din Londra. Frumoasa șatenă a colaborat cu cei de la Guess, cu celebrul fotograf Vincent Peters, Charlize Theron, Gwyneth Partlow și FHM. În ceea ce privește studiile, Alice a absolvit Relații Internaționale și Studii Europene, în cadrul Facultății de Științe Politice.

Cu toate că pozele sale artistice atrag privirea oricui, Alice a pozat și nud. Într-o postare pe Instagram, aceasta a apărut complet dezbrăcată pe un șezlong, adunând foarte multe aprecieri. În altă fotografie, vedeta a fost surprinsă din nou goală, acoperindu-și părțile intime cu mâinile. La descrierea postării, Alice a scris că se regăsește în două tipuri de femei: ” I am two women: one wants to have all the joy, passion and adventure that life can give me. The other wants to be a slave to routine, to family life, to the things that can be planned and achieved.”

Cum s-a schimbat viața vedetei după divorț

În ceea ce privește viața personală a fotomodelului, aceasta a fost căsătorită cu Bobby Păunescu. Cei doi și-au unit destinele în 2015, însă mariajul celor doi nu a durat mult. După trei ani au decis să meargă pe drumuri separate. Alice și Bobby au preferat ca divorțul să fie unul discret și să nu nu-și arunce cuvinte jignitoare în presă. Fotomodelul a declarat că nepotrivirea de caracter și dragostea de sine au dus la sfârșitul mariajului. 

„Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine. Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă!„, a declarat Alice Peneacă.

După ce s-au separat, fotomodelul s-a axat mai mult pe cariera sa pe plan internațional și a renunțat la aparițiile publice. După divorț, vedeta nu a mai fost surprinsă cu alți bărbați, însă fostul său soț a fost mereu înconjurat de femei foarte frumoase.

În momentul de față, Alice Peneacă are un proiect cu cei de la Atena 3, „Gătit la costum”, emisiune realizată de către Ștefan Lungu. Aceasta s-a tuns și și-a vopsit părul într-o nuanță mai deschisă. Un model de o frumusețe rară este și Geani Olaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *