Prima pagină » Cultural » Alice Dumitrescu își ascunde vârsta și se menține tânără. Ce spune Horia Brenciu despre soția sa după 15 ani de relație

Alice Dumitrescu își ascunde vârsta și se menține tânără. Ce spune Horia Brenciu despre soția sa după 15 ani de relație

25 ian. 2023, 09:50,
în Cultural

Alice Dumitrescu își ascunde vârsta și se menține tânără. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Soția lui Horia Brenciu are o carieră impresionantă în televiziune și o poveste de viață pe măsură. Dacă partenerul ei este mereu prezent la evenimentele mondene, altfel stau lucrurile când vine vorba de Alice Dumitrescu. Aceasta preferă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor și să se dedice familiei sale de care este tare mândră. Iată ce spune Horia Brenciu despre soția sa după 15 ani de relație.

Alice Dumitrescu își ascunde vârsta și se menține tânără

Alice Dumitrescu se declară o femeie împlinită la vârsta de 54 de ani. Aceasta radiază de fericire alături de soțul ei celebru, Horia Brenciu, și se bucură din plin de rolul de mamă. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și este extrem de apreciată de publicul autohton. Alice Dumitrescu a trecut printr-un mariaj eșuat cu mulți ani în urmă, dar și-a refăcut viața alături de îndrăgitul artist. Soția lui Horia Brenciu arată spectaculos la vârsta sa și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Aceasta și-a serbat recent ziua de naștere, iar soțul ei a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Astăzi este ziua lui Alice, soția mea. O cunosc demult și încă nu i-am aflat secretul cu care face față zilnic copiilor noștri și încă n-am înțeles cum mă mai suportă, după atâția ani. Tot ceea ce știu e c-o iubesc și că n-aș putea trăi fără ea. La mulți ani, iubirea mea!”, a scrits artistul în mediul online.

Alice Dumitrescu are patru copii, două fete din prima căsnicie, iar din mariajul cu Horia Brenciu are o fată și un băiat adoptat. Vedeta se declară o mamă și o soție împlinită. Alice Dumitrescu și Horia Brenciu formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din lumea mondenă. Artistul a dezvăluit recent care sunt secretele mariajului său fericit de atâția ani.

„Din prima clipă am înțeles că iubirea mă va ajuta să trec prin orice. (…) Niciodată nu m-am comparat cu alte cupluri, la capitolul longevitate, iar în ceea ce privește începutul relației mele cu Alice, îl pot ascocia cu un spectacol. Când apari pe scenă, niciodată nu știi precis cum va decurge concertul, dar emoțiile pe care le ai trebuie să fie unele constructive.”, a mărturisit faimosul cântăreț.

Horia Brenciu se bucură din plin de viață la vârsta marilor împliniri și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă.

Cum l-a cunoscut Alice Dumitrescu pe soțul ei celebru

Alice Dumitrescu și Horia Brenciu trăiesc de mai bine de 15 ani o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se bucură din plin de rolul de părinți și reușesc de minune să facă față provocărilor din viața de familie. Alice Dumitrescu a dezvăluit recent că nu a crezut la început că va avea o relație de lungă durată cu artistul, chiar dacă l-a plăcut din prima clipă pe acesta. Vedeta a dezvăluit că o perioadă de timp au fost buni prieteni, dar ulterior și-au dat seama cât de mult se iubesc.

„L-am cunoscut pe Horia Brenciu în 1995, în TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere. L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru.

Am fost prieteni mulți ani și am găsit umărul lui gata tot timpul pentru niște lacrimi din iubire, profesie, copii, ș.a.m.d. Acum nu mai plâng pe umărul lui, dar de multe ori râd cu lacrimi. Nu se comportă acasă la fel ca la concerte. La concerte e exploziv, nu are limite, nu are bariere, nu există ceva ce nu și-ar da voie să facă. Acasă e controlat, gândește mult, analizează situații, încearcă să nu rănească pe nimeni cu vreo afirmație. E destul de dificil cu atâția copii!”, a declarat soția lui Horia Brenciu.

La vârsta de 54 de ani, Alice Dumitrescu se declară o femeie împlinită pe plan profesional, iar în viața privată radiază de fericire alături de soțul ei și de cei patru copii. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *