Prima pagină » Cultural » Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, adevărul din spatele căsniciei lor perfecte. ,,M-am învățat că nu trebuie să câștig toate luptele…”

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, adevărul din spatele căsniciei lor perfecte. ,,M-am învățat că nu trebuie să câștig toate luptele…”

27 mart. 2023, 10:47,
BZI.ro, în Cultural

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au spus adevărul din spatele căsniciei lor perfecte. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete și frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Vladimir Drăghia a dezvăluit recent că viața i s-a schimbat complet de când a devenit tată. Mai mult, acesta a trecut prin momente grele alături de partenera sa de viață, însă niciodată nu s-a gândit la despărțire. Iată ce spune faimosul actor despre provocările vieții de familie.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, adevărul din spatele căsniciei lor perfecte

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia formează unul dintre cele mai discrete și frumoase cupluri din lumea mondenă. Aceștia au împreună două fetițe și radiază de fericire de când sunt părinți. Deși pozează în familia perfectă, Vladimir Drăghia și soția sa au recunoscut că au trecut prin momente grele în mariaj, însă au reușit de fiecare dată să treacă peste discuțiile tensionate.

,,M-am învățat că nu trebuie să câștig toate luptele și că nu trebuie să fie neapărat lupte pe toate fronturile. M-a făcut mai bun, mai înțelegător, mai răbdător. Mi-a arătat o altă dimensiune a iubirii. Toate greutățile ne apropie. Ne-a întărit, ne-a făcut să apreciem mai mult ce avem. Clasic, nimic special.

Noi doi, eu și Alice, ne vedem printre rânduri, dar știm că trece repede, așa că ne bucurăm de ce ne putem bucura, cât durează. Creșterea copiilor este o suită de faze, de perioade; nu poți aștepta să treacă una, că vine alta lipită. Trebuie să-ți duci viața, adică ce ține de tine, de personal, concomitent cu fazele astea de creștere a copiilor, că altfel rămâi pe afară, nu mai ai loc niciodată de tine.”, a declarat actorul.

În prezent, Vladimir Drăghia și soția sa se bucură din plin de viața de familie și se dedică fetițelor lor. Cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de acasă și se declară împliniți pe plan personal. Un alt cuplu îndrăgit de public este cel format din Cristina Ciobănașu și noul ei iubit. Actrița nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre alături de cel care i-a cucerit inima.

Cum se descurcă Alice Cavaleru în ipostaza de mamă

Alice Cavaleru are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei celebru. Aceasta a dezvăluit că actorul este un tată devotat și se implică în activitățile casnice. Alice Cavaleru se descurcă de minune în ipostaza de mamă a doi copii, Alegra și Zora. Vladimir Drăghia a dezvăluit că s-a schimbat complet de când a cunoscut-o pe frumoasa lui parteneră. Actorul se consideră un bărbat norocos pentru că și-a întâlnit marea dragoste și a renunțat la statutul de burlac.

,,Am avut golăneală maximă, cred că vreo doi-trei ani, pe la vreo 27, 28. Alice a venit la timp, chiar în vârf, de acolo nu știu unde mă puteam duce, clar doar în jos. A venit, m-a cumințit și bine a făcut.”, a mărturisit actorul.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au o căsnicie frumoasă și doi copii de care sunt tare mândri. Aceștia sunt extrem de discreți când vine vorba de planul personal și își țin familia departe de ochii curioșilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *