Prima pagină » Cultural » Alice Cavaleru se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Ce spune Vladimir Drăghia despre frumoasa lui soție

Alice Cavaleru se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Ce spune Vladimir Drăghia despre frumoasa lui soție

19 iul. 2022, 09:26,
BZI.ro, în Cultural

Alice Cavaleru este mai fericită ca oricând și se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Partenera de viață a celebrului actor Vladimir Drăghia se declară o femeie împlinită pe plan personal și se bucură din plin de viața de familie. Alice Cavaleru și soțul ei formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi mai au o fetiță, iar în curând vor ține în brațe al doilea copil. Recent, Vladimir Drăghia a mărturisit că viața i s-a schimbat complet de când a cunoscut-o pe Alice Cavaleru. Iată ce spune actorul despre frumoasa lui soție.

Alice Cavaleru va deveni în curând mamă pentru a doua oară

La vârsta de 31 de ani, Alice Cavaleru se declară o femeie fericită și împlinită. Aceasta are o căsnicie frumoasă alături de îndrăgitul actor Vladimir Drăghia și se bucură din plin de viața de familie. Cei doi mai au o fetiță superbă, pe micuța Zora. Soția lui Vladimir Drăghia va aduce pe lume în curând tot o fetiță și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe.

Alice Cavaleru s-a căsătorit în anul 2018 cu faimosul ei partener de viață. Povestea lor de dragoste a început într-un mod atipic, cei doi cunoscându-se într-un magazin, iar la 3 zile după ce s-au cunoscut, au decis să se mute împreună.

Dacă pe Vladimir Drăghia îl cunoaște toată lumea, altfel stau lucrurile când vine vorba de Alice Cavaleru. Aceasta este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și apare destul de rar la evenimentele mondene. Alice Cavaleru a mai fost căsătorită cu Răzvan Cocea, iar după divorțul în mare secret, aceasta și-a găsit fericirea alături de actorul Vladimir Drăghia.

Cei doi radiază de fericire împreună și se bucură din plin de viața de familie. Aceștia așteaptă cu nerăbdare să devină părinți pentru a doua oară.

De viața de familie se bucură din plin și îndrăgitul cuplu format din Cornelia și Lupu Rednic. Artiștii au trecut prin momente extrem de grele în viața privată, însă nu s-au gândit niciodată la divorț. Și frumoasa Ileana Badiu se mândrește cu familia ei frumoasă și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii inedite.

Ce spune Vladimir Drăghia despre partenera lui de viață

Faimosul actor Vladimir Drăghia se declară un bărbat împlinit alături de frumoasa lui soție. Acesta are o căsnicie fericită și se bucură din plin de rolul de tătic. Artistul și Alice Cavaleru au împreună o fetiță, iar în curând vor deveni părinți pentru a doua oară.

De când a cunoscut-o pe femeia care i-a cucerit inima, Vladimir Drăghia a renunțat la statutul de burlac și s-a schimbat complet. Actorul se consideră un bărbat norocos pentru că a întâlnit-o pe cea care i-a devenit soție la scurt timp după ce s-au cunoscut.

,,Nu mai sunt de mult nici văzut, nici sexy. Nici măcar nu mai primesc mesaje pe social media. Gata, e închis capitolul! Poate nevastă-mea, dar nici nevastă-mea nu mă mai vede sexy. Îți dai seama, de 7 ani în aceeași casă, al doilea copil. Ideea e să nu o deranjez prea tare, mă mulțumesc cu atât! Mai țin minte, dar nu chiar tot, că a fost o perioadă îmbibată de alcool și de tot felul de activități. (…)

Am avut golăneală maximă, cred că vreo doi-trei ani, pe la vreo 27, 28. Alice a venit la timp, chiar în vârf, de acolo nu știu unde mă puteam duce, clar doar în jos. A venit, m-a cumințit și bine a făcut.”, a mărturisit actorul.

Alice Cavaleru se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă pentru a doua oară. Aceasta are o căsnicie fericită alături de Vladimir Drăghia și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *