Prima pagină » Cancan » Alice Cavaleru, pictorial sexy pe Instagram. Vedeta a trecut prin clipe de groază în urmă cu puțin timp 

Alice Cavaleru, pictorial sexy pe Instagram. Vedeta a trecut prin clipe de groază în urmă cu puțin timp 

18 mai 2022, 15:29,
BZI.ro, în Cancan

Alice Cavaleru a realizat un pictorial sexy pe contul de Instagram, alături de iubitul său. Shooting-ul a fost realizat alb-negru de către Alex Gămeanu. Frumoasa șatenă așteaptă un alt copil alături de Vladimir Drăghia, iar din păcate aceasta a trebuit să treacă prin clipe stresante chiar de curând.

Iubita actorului, a ajuns la spital din cauza unei căpușe. Cu toate că este însărcinată, aceasta a primit un tratament special, iar acum este în afara oricărui pericol. 

Alice Cavaleru, pictorial sexy pe Instagram alături de iubitul său

Alice Cavaleru trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de actorul Vladimir Drăghia. Cei doi sunt într-o relație de mai mulți ani. După trei luni de când au început să fie împreună, frumoasa șatenă a rămas însărcinată. Actorul a menționat că din clipa în care a văzut-o a știut că ea este aleasa inimii lui. Bărbatul a mai precizat că nu a fost ceva planificat, dar nici accidental. Acesta se consideră norocos pentru faptul că femeia a intrat în viața lui. În momentul de față, cei doi așteaptă cel de-al doilea copil.

Chiar înainte de sărbători, cuplul a realizat un pictorial provocator la invitația fotografului Alex Gălmeanu. Shooting-ul a fost un remake al unei celebre ședințe foto din anii ’90, realizată de Herb Ritts cu Mark Wajlber și Kates Moss. În una din fotografiile postate de către Alice Cavaleru, cei doi sunt foarte apropiați unul de celălalt. Actorul se află în fața iubitei sale impunător, iar în spatelui lui, frumoasa șatenă îl cuprinde cu mâinile de bazin. De asemenea, Vladimir Drăghia își are mâna dreaptă pusă pe posteriorul femeii. Toate imaginile distribuite de vedetă sunt alb-negru.

Vedeta este îngrijorată pentru starea e sănătate a viitorului copil

Anul acesta, Alice Cavaleru a ajuns la spital din cauza unei căpușe. Aceasta a avut o insectă chiar pe burtă, iar din cauză faptului că este însărcinată, vedeta nu a putut lua tratamentul antibiotic ce se prescrie în mod normal. Activă pe rețelele de socializare, iubita actorului le-a povestit printr-o postare pe Instagram întâmplarea prin care a trecut. Vedeta a fost nevoită să meargă la spital pentru ca aceasta să fie îndepărtată cu o pensetă. Cu toate că Alice a crezut că insecta era destul de mică, după ce a fost extrasă a observat de fapt că era destul de mare, căpușa hrănindu-se cu sângele său. Ulterior, frumoasa șatenă a primit un tratament special acordat pentru femeile însărcinate aflate în situația respectivă. Aceasta a scris pe pagina sa de Instagram că va face și testul pentru boala Lyme pentru a se asigură că nu a fost infectată.

„Am ințeles că pot să-mi fac analiza pentru virus în vreo lună și o să o fac pentru liniștea mea. Deocamdată, încerc să nu mă stresez prea tare. Am făcut tot ce trebuia făcut și mă rog să fie fără virus.🙏🏼 Am deja experiență cu tot felul de pățănii în sarcina asta, așa că am fost nevoită să învăț să nu disper și să rămân optimistă. Bebelușa are nevoie de toată liniștea mea, așa că încerc să mă feresc de gândurile negre.”, a scris vedeta pe Instagram.

Alice Cavaleru încearcă să-și țină mereu la curent urmăritorii de pe Instagram. Aceasta postează destul de des, chiar și din vacanțele cu familia. În momentul de față, cei trei se află în vacanță, în Italia, de unde a distribuit foarte multe imagini. O altă influenceriță ce își ține mereu la curent urmăritorii este și Ana Crudu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *