Prima pagină » Cultural » Alice Cavaleru nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Soția lui Vladimir Drăghia va deveni mamă pentru a doua oară

Alice Cavaleru nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Soția lui Vladimir Drăghia va deveni mamă pentru a doua oară

15 iun. 2022, 08:46,
în Cultural

Una dintre cele mai discrete apariții în lumea mondenă, Alice Cavaleru, nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Frumoasa vedetă nu își dorește să fie în lumina reflectoarelor, dar face furori de fiecare dată când apare în public. Alice Cavaleru este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde are un număr impresionant de urmăritori.

Dincolo de succesul în carieră, aceasta are o căsnicie frumoasă și se declară o femeie împlinită. Soția lui Vladimir Drăghia va deveni mamă pentru a doua oară și radiază de fericire.

Alice Cavaleru nu ține cont de vârstă și atrage privirile tuturor

La vârsta de 31 de ani, Alice Cavaleru se declară o femeie fericită și împlinită. Aceasta este căsătorită din 2018 cu nimeni altul decât carismaticul actor Vladimir Drăghia. Cei doi s-au cunoscut într-un magazin, iar povestea lor de dragoste este demnă de ecranizare. După doar 3 zile, aceștia au decis să se mute împreună și de atunci sunt de nedespărțit.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au împreună o fetiță de care sunt tare mândri, însă peste câteva luni vor deveni din nou părinți. Alice Cavaleru este însărcinată pentru a doua oară și va aduce pe lume tot o fetiță.

Soția faimosului actor apare destul de rar în lumina reflectoarelor, fiind o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Dacă pe Vladimir Drăghia îl cunoaște toată lumea, puțini sunt cei care știu cine este frumoasa lui soție. Aceasta a mai fost căsătorită cu Răzvan Cocea, însă după câțiva ani de căsnicie au decis să divorțeze în mare secret.

În prezent, Alice Cavaleru este fericită alături de soțul ei, Vladimir Drăghia, care o răsfață ori de câte ori are ocazia. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Alice Cavaleru face furori pe rețelele de socializare cu silueta perfectă și ținutele sexy.

Printre vedetele care pozează provocator în mediul online este și frumoasa cântăreață Andreea Bălan. Aceasta nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze incendiare. Și Alina Eremia cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Aceasta este mereu la înălțime și atrage privirile tuturor.

Soția lui Vladimir Drăghia se pregătește să devină mamă pentru a doua oară

Vladimir Drăghia și frumoasa lui soție vor deveni părinți din nou. Cei doi au o fetiță superbă, însă peste câteva luni micuța Zora va mai avea o surioară. Alice Cavaleru a dezvăluit cum l-a anunțat pe soțul ei că va fi din nou tată. Mai mult, aceasta s-a confruntat și cu câteva replici răutăcioase în mediul online după ce unii internauți au criticat-o că nu mai are grijă de aspectul fizic.

„Eram în Thailanda când am aflat, mi-am făcut un test! (…) Mâncam numai mâncare thailandeză și după ce am aflat, cam la trei zile, s-au instalat grețurile și n-am mai putut să mănânc nimic. (…)

Sunt însărcinată cu al doilea copil și după o viață în care mi-a fost analizat, «cântărit» și judecat corpul, am ajuns în stadiul în care nu mai permit nimănui să mă facă să mă simt de parcă trebuie să dau socoteală pentru felul în care arăt sau de parcă sunt datoare să arăt într-un anumit fel ca să îndeplinesc așteptările celor din jur. Felul în care arăți e fix treaba ta, nu a celor din jur. Ceilalți ar trebui să accepte asta și să-și vadă de treburile lor.”, a declarat vedeta.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. Cei doi se află în toiul pregătirilor și locuiesc într-un apartament de lux pentru care au investit sume colosale.

La vârsta de 31 de ani, Alice Cavaleru se declară o femeie împlinită alături de soțul ei și se bucură din plin de rolul de mamă. Frumoasa vedetă este însărcinată și va aduce pe lume al doilea copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`