Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alice Cavaleru, emoții mari înainte de naștere. Ce o îngrijorează pe soția lui Vladimir Drăghia

Alice Cavaleru, emoții mari înainte de naștere. Ce o îngrijorează pe soția lui Vladimir Drăghia

21 aug. 2022, 15:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alice Cavaleru se pregătește de nașterea celui de-al doilea copil, care trebuie să vină din moment în moment. Însă, pe lângă pregătirile specifice nașterii, aceasta mai are un singur lucru de pregătit, și anume pe fiica sa, Zora. Alice a povestit într-o postare pe Instagram că Zora este dependentă de mama ei și refuză să doarmă singură, tocmai de aceea trebuie să o pregătrască pentru momentul în care va merge la maternitate.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru mai au puțin și vor deveni părinți pentru a doua oară, aceasta fiind însărcinată cu încă o fetiță. În ultima vreme, Alice s-a confruntat cu o problemă destul de greu de gestionat, și anume refuzul fiicei sale, Zora, să doarmă singură.

Alice Cavaleru o pregătește pe Zora pentru venirea surioarei sale

Alice Cavaleru a povestit printr-o postare pe Instagram, problemele cu care se confruntă acum, înainte să nască al doilea copil. Aceasta spune că fiica sa, Zora, refuză să doarmă singură, fiind dependentă de mama sa, iar acest lucru va deveni imposibil când va trebui să meargă la maternitate pentru a naște. După multe discuții în care Alice încearcă să îi explice fiicei sale situația, Zora încă nu acceptă să doarmă fără mama ei.

„Aseară am avut o discuție „grea” cu Zora despre faptul că nu vrea să doarmă fără mine. O tot pregătesc pentru când o să plec la maternitate, dar nu prea am cu cine să vorbesc. Doar spune că nu vrea să doarmă fără mine și altceva nu vrea să audă. Mi-e greu să realizez că sunt universul ei și nu pot să-i garantez că o să fiu mereu alături de ea. De când era mică, îi tot spun că eu sunt în sufletul ei chiar și când nu sunt lângă ea, dar de fiecare dată când îi spun asta, plângem ca două fraiere. Îi pun mereu mâna pe piept și îi spun că eu sunt acolo și că trebuie doar să se gândească la mine, iar eu o să mă gândesc la ea oricât de departe m-aș afla. ❤️ În curând o să o iau de la capăt: o să mai am o iubită care o să-mi rupă sufletul în bucățele de fiecare dată când o să vrea să stea doar cu mine, iar eu o să fiu nevoită să o învăț să se desprindă de mine și să-și întindă aripile…”

Aceasta se regăsește în comportamentul fiicei ei

De asemenea, aceasta spune că totuși o înțelege pe fiica ei, deoarece se regăsește pe ea când era mică și făcea același lucru, cu mama ei:

„O înțeleg perfect pe Zora pentru că atunci când eram mică îmi doream doar să stau cu mama mea. Pe la 6 ani am început să înțeleg că există pericole și că ea e mereu expusă la ele (conducea foarte mulți km în fiecare zi) și am trăit mulți ani cu teama că aș putea să o pierd. A și avut un accident grav (nu conducea ea, ci tata) pe când eram eu la grădiniță. S-a întâmplat într-o noapte și am fost atât de șocată încât m-am prefăcut că dorm când a trecut pe acasă înainte să meargă la spital. 💔”

În postarea de pe Instagram, această vorbește despre meseria de a fi mamă, din punct de vedere sentimental, și de relația specială dintre mamă și copil:

„E grea meseria asta de mamă. Și nu din perspectiva energiei investite, ci din perspective mult mai profunde. O dată ce ai un copil, ca femeie cel puțin, nimic nu mai e la fel. Ești constrânsă de atâtea gânduri și de atâtea frici. Nu îți mai permiți riscuri. Un suflețel necopt depinde de tine…mai ales la nivel emoțional. Gânduri grele care mă rup în bucăți și mă reconstruiesc mai puternică doar ca să fiu acolo unde e nevoie de mine. ❤️”

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au o relație de invidiat

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia formează un cuplu de invidiat. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2018 și au o fetiță pe nume Zora, în vârstă de 5 ani. În curând mama ei, Alice, îi va face cadou o surioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *