Prima pagină » Actualitate » Alfred Simonis: „Ludovic Orban să-ți fie rușine! Pe viitor, să stai departe de Timișoara”
Alfred Simonis:

Alfred Simonis: „Ludovic Orban să-ți fie rușine! Pe viitor, să stai departe de Timișoara”

21 aug. 2020, 23:15,
Antonia Ceausu în Actualitate

Alfred Simonis, șeful grupului Partidului Social Democrat din Camera Deputaților, a avut o reacție dură după gafa pe care Ludovic Orban a făcut-o astăzi în timpul unei conferințe de presă susținută la Timișoara. Alfred Simonis îl acuză pe premier că amăgește poporul cu promisiuni false și că se „înhăitează” cu interlopii.

„Ludovic Orban să-ți fie rușine! Pe viitor, să stai departe de Timișoara, care nu e județ, e orașul Revoluției, ignorantule!
Că nu ați făcut niciodată nimic pentru timișoreni, asta știe toată lumea. De câte ori ați fost la guvernare, ați ocolit cu grație și orașul, şi județul, ați sfidat și ați ignorat. Faptul că un premier în funcție confundă Timișul cu Timișoara spune totul. Nu ați ajutat Timișul cu nimic şi nici nu o să o faceți. Amăgiți oamenii cu promisiuni false, că vor avea parte de proiecte de investiții și finanțări prioritare, când pe voi vă preocupă doar japca politică și vă înhăitați cu interlopii!
Rușine! Rușine! Să vă fie ruşine!”, a declarat Alfred Simonis.

Ludovic Orban o gafează din nou: „Sunt convins că judeţul Timişoara va avea de câştigat”

Vineri seara, Ludovic Orban a reinventat județul Timiș, în cadrul unui eveniment la care li se adresa candidaţilor PNL Timiş la alegerile locale, spunând ”judeţul Timişoara”, în loc de Timiş. La o întâlnire cu primarii și candidații PNL, premierul României a făcut o gafă, inclusă în următoarea declarație:

”Am încredere în dvs., luptaţi-vă, pentru că nu vă luptaţi numai pentru orgoliul dvs de a ieşi primari sau pentru dorinţa dvs de a ajunge primari, ci vă luptaţi, la urma urmei, în momentul în care aţi intrat în competiţia pentru funcţia de primar pentru a oferi o şansă comunităţii locale de dezvoltare, pentru a oferi o şansă oamenilor care trăiesc în comunitatea locală pentru care candidaţi de a trăi mai bine.

Candidaţi pentru că aveţi capacitatea să mobilizaţi resurse care să fie puse în slujba interesului general din comunitatea locală în care candidaţi. Băteţi-vă să câştigaţi, pentru că dacă dvs câştigaţi localitatea în care veţi ajunge primar va avea de câştigat şi în mod evident sunt convins că judeţul Timişoara, în ansamblul său, va avea de câştigat din victoria lui Alin Nica la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a afirmat Ludovic Orban.

Ludovic Orban: „Metroul să fie pus în funcţiune, atunci când poate fi pus în funcţiune”

Ludovic Orban, premierul României a fost întrebat într-o conferință de presă la Timișoara dacă i se pare normal ca metroul din Drumul Taberei să fie inagurat chiar în luna septembrie, când sunt alegerile locale. Acesta a răspuns că da, deoarece nu crede ”că e un lucru negativ să dai drumul la circulaţie pe un tronson de metrou mult aşteptat din Bucureşti”.

„Mie mi se pare normal ca metroul să fie pus în funcţiune, atunci când poate fi pus în funcţiune. Când va fi gata şi cetăţenii din Bucureşti vor putea să îl folosească, atunci va fi pornit şi nu cred că e un lucru negativ să dai drumul la circulaţie pe un tronson de metrou mult aşteptat din Bucureşti”, a afirmat Ludovic Orban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *