Prima pagină » Actualitate » Alfred Simonis, lider PSD, trebuie dus urgent la doctor. Are nevoie de ajutor psihiatric: „De ce vă dă Moscova bani? Ia-ţi interlopii şi ieşi afară”
Alfred Simonis, lider PSD, trebuie dus urgent la doctor. Are nevoie de ajutor psihiatric:

Alfred Simonis, lider PSD, trebuie dus urgent la doctor. Are nevoie de ajutor psihiatric: „De ce vă dă Moscova bani? Ia-ţi interlopii şi ieşi afară”

23 mai 2023, 16:36, 4 ,
în Actualitate

Alianța pentru Unirea Românilor îl acuză de „comportament agresiv și extremist” pe liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, după incidentul de marți, 23 mai, când George Simion a dat mers în biroul lui Marcel Ciolacu, pentru a cere explicații pentru sancțiunile impuse partidului AUR.

Pentru că liderul social-democraților nu se afla la muncă, George Simion a fost întâmpinat de un grup de parlamentari PSD, printre care și Alfred Simonis, care i-a făcut „imbecili”, „golani”, „fasciști” și „naziști” pe deputații AUR.

„Ai venit cu interlopii după tine? (…). Ai nişte interlopi, huligani, care nu ştiu decât să împingă (…), agenţi sovietici, agenţi ai KGB (…). Sunteţi nişte infractori, nişte golani. De ce vă dă Moscova bani? Ia-ţi interlopii şi ieşi afară. Daţi interlopii şi infractorii afară!” i-a transmis Simonis lui Simion, care a replicat: „Dumneavoastră aţi furat din buzunare în Anglia? Sunteţi valutist? Noi nu avem treabă cu dumneavoastră (…), haideţi să ne înscriem toţi deputaţii la secretară.”

Un astfel de comportament de ghiolban lasă o pată neagră asupra partidului PSD, de vreme ce astfel de ieșiri nu pot fi permise. Dreptul la opinie și dreptul de a cere explicații atunci când e în joc soarta țării nu poate fi sancționat. Cu ce temei a îndrăznit Alfred Simonis să lanseze astfel de acuzații? Ce putere ‘divină’ l-a îndreptățit să poată cataloga parlamentari după bunul său plac?

S-ar putea să ajungă și PSD în opoziție. O să vedem dacă le ajung 10 secunde pentru a combate puterea.

Simion îl acuză de „comportament agresiv și extremist” pe Alfred Simonis

Acum, reprezentanții AUR îi cer lui Marcel Ciolacu să-l sancționeze pe Alfred Simonis.

„Alianța pentru Unirea Românilor condamnă comportamentul agresiv și extremist al liderului grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, precum și utilizarea de către acesta a unor termeni inadecvați la adresa partidului AUR și a reprezentanților săi din Parlamentul României”, se arată într-un comunicat AUR remis marți, după incidentul de la Camera Deputaților, când George Simion și mai mulți parlamentari ai partidului său au intrat în biroul lui Marcel Ciolacu, „pentru a-i solicita acestuia o audiență cu privire la abuzurile coaliției majoritare din Parlament asupra parlamentarilor AUR

În loc să accepte dialogul cu parlamentarii opoziției, reprezentanții puterii au acționat agresiv prin liderul de grup al PSD, Alfred Simonis, cel care s-a comportat asemenea unui bodyguard al lui Marcel Ciolacu, aruncând tot felul de invective la adresa parlamentarilor AUR și a partidului AUR. Iată doar o parte din multitudinea de injurii adresate de către deputatul Alfred Simonis parlamentarilor AUR: partid de interlopi, partid de imbecili, partid de golani, fasciști, naziști, dar și multe altele. Acesta este comportamentul unui lider de grup din majoritatea parlamentară care a pus pumnul în gura opoziției. Totul se întâmplă pentru că știu că nu vor păți absolut nimic. Parlamentarii AUR au fost sancționați fără niciun motiv, însă pe domnul Simonis cine îl sancționează pentru comportamentul agresiv și extremist pe care l-a avut? Cine ia măsuri față de comportamentul acestuia?

Ceea ce putem constata este că cei din conducerea Camerei Deputaților acționează cu dublă măsură. Împotriva opoziției se iau cele mai aberante sancțiuni, încălcându-se libertatea de exprimare a acestora, de exercitare a mandatului pe care l-au primit din partea românilor, în vreme ce reprezentanții puterii pot jigni, pot încălca orice fel de reguli, fără a fi nici măcar mustrați. Îi solicităm președintelui PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, să ia măsuri împotriva liderului grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, similare cu cele pe care le-au impus parlamentarilor AUR!”, se arată în comunicatul AUR.

Comentarii
  • Mare dreptate are Simonis ăsta. Aur este o adunătură de gunoaie,de infractori,in frunte cu derbedeul ăsta simion.platia și înființată de către Kremlin. N-am înțeles de ce nu au fost arestați golanul ăsta și purceaua urlătoare???

  • Ia-ti si scroafa de la Iasi si duceti-va direct la tata Putin voi marii patrioti, huligani, infractori si interlopi.
    Toata ziua filmeaza simion ochi vânăt, zici ca e cameraman.

  • Oare cat se mai ascund vanzatorii astia de la PSD, muraturile astea penale, dupa marota cu Rusia? Mm voastre de lepadaturi fanariote… Numai textul asta il au, de parca romanii sunt niste prosti . Au ba?

  • Sincer, ma bate gandul sa votez AUR, numai pentru a-i oripila pe intelectualii subtiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`