Prima pagină » Local » Alfred Simonis, interlopul din fruntea țării! Ciuma roșie PSD și Marcel Ciolacu îl susțin – VIDEO

Alfred Simonis, interlopul din fruntea țării! Ciuma roșie PSD și Marcel Ciolacu îl susțin – VIDEO

27 dec. 2023, 09:19, 44 ,
în Local

Alfred Simonis este un lider PSD, din ciuma roșie, cu apucături de interlop, așa cum reiese din scandalul pe care l-a avut cu George Simion, atunci când l-a înjurat pe liderul AUR. Sunt numeroase lucruri mai puțin știute despre Alfred Simioni, lucruri pe care le vom dezvălui în rândurile care urmează.

Asta în timp ce premierul Marcel Ciolacu este în stare de orice pentru a-și garanta succesul la prezidențialele din 2024. Trădătorul de neam și țară convoacă deputații să participe într-o ședință nemaipomenită, mâine, 28 decembrie 2023, pentru a vota mai multe proiecte de lege, printre care se numără și desprinderea Ardealului de România.

Alfred Simionis, interlopul din PSD, al treilea om din țară

Pe canalul de TIKTOK, 5news.ro, se explică de ce Alfred Simonis este un interlop din PSD. Prezentatorul vorbește despre faptul că Simonis reprezintă mafia din Timișoara, prin fratele acestuia care are combinații imobiliare în Timișoara și se ocupă cu defrișări iletale. Al doilea frate a lui Simonis a fost pus în nu mai puțin de șase consilii de administrare, câștigând sume mari de bani de la statul român, implicit de la români:

„ Ăsta este interlopul din fruntea statului român. Îl cheamă Alfred Simonis, dar în mafia din Timișoara este cunoscut drept Freddy. Interlopul este președintele Camerei Deputaților, al treilea om în stat. Așa a ajuns România sub conducerea PSD. Simonis este săgeata lui Marcel Ciordacu, acesta strânge colecta pentru locurile de parlamentari la PSD. Are de asemenea doi frați. Pe unul l-a pus șef la șase consilii de administrație. Practic, câștigă o avere din banii noștri, iar celălalt se ocupă cu defrișări ilegale, și tot felul de combinații imobiliare pe lângă Timișoara. Parlamentul este cea mai mare grupare de interlopi ai României. Parlamentarii români sunt doar niște prost crescuți, fără educație, trădători de neam, care trebuie să dispară tot mai repede din fruntea statului român. ” se explică în postare.

@lucianlucian7175♬ sunet original – Lucian Lucian7175fcsb

George Simion, cere sancționarea lui Afred Simonis

George Simion, președintele AUR, cere sancționarea interlopului Alfred Simonis, cel care l-a înjurat de mamă direct din Parlamentul României. Supărarea interlopului este aceea că Simion a dorit să vorbească despre fratele său, Popovici Nicolae Cristian. Popovici Nicolae Cristian a fost plătit, anul trecut, de cinci companii românești de stat. Nimic nu îl recomandă pentru a fi în Consiliul de Administrație al vreuneia din ele. Anterior, a fost consilier de vânzări și absolventul uneia din cele mai slabe universități din România.

Popovici și-a publicat CV-ul din care aflăm că este absoventul Facultății Tibiscus din Timișoara, una din cele mai slabe din România. Universitatea a fost la un pas de desființare și a avut interzis să mai înscrie studenți la admitere. Popovici a fost agent și consilier de vânzări mare parte din viață: la compania Arabesque și la Autoglobus până în 2009. A fost coordonatorul departamentului vânzări la Quark Motors până în 2014. În 2016, de nicăieri, și fără niciun alt studiu/curs în plus, devine coordonator de investiții la Aeroportul din Timișoara.

  • A câștigat 58.000 de lei de la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații – ANCOM.
  • A câștigat 21.000 de lei de la CFR SĂ Călători.
  • A câștigat 82.000 de lei de la Societatea de administrare a participațiilor în energie, SĂ București.
  • A câștigat 14.940 lei de la Conversim.

Așadar, Alfred Simionis, este un parlamentar cu apucături de interlop, reprezentând ciuma roșie din PSD. Marcel Ciolacu îl protejează pe acesta pentru că Simonis ar colecta banii pentru locurile de social democraţilor din Parlament pentru alegerile din 2024.

Comentarii
  • Simonis jidanul este pus de Colacu si Johanna sa atace dur si mizerabil opozitia impotriva intereselor Romaniei. Simonis,Colacu ,johanna nu vor opozitie in Parlamentul democratic al Romaniei ,Simonis ,colacu,johanna vor Marea Adunare Nationala pentru ca ei sunt comunistii dictatori dar nu comunistii de altadata ci comunistii care au facut din Romania o ruina. SUS OPOZITIA,PARTIDELE DIN OPOZITIE SUS,UNICA SPERANTA A ROMANILOR!

  • Ziarul incepe campania electorala.Simonis o fi un interlop,dar epresia ciuma rosie nici macar interlopul Iohanis nu o mai foloseste.

  • Click bait! Ca toate art. pe aceeasi tema. Posibil ca printre postaci sa fie chiar din redactie sau chiar autorul art. (toarna gaz pe foc). Pentru ca , da orice click aduce bani.

    Asa ca , ce ar fi daca nimeni nu mai pune botu’ la provocari?

    ,,Silentio Stampa”

  • Iohannis nu mai spune ciuma rosie el,,,iubeste” foarte tare Psd- ul pentru ca are nevoie de recomandare la natio. Johannis este la mana ciumei rosii si a lui Colacu,adica nas curat la kur kakat asa a ajuns Johannis. El nu a suportat niciodata Psd si a blamat mereu Psd- ul si acum il iubeste tareee pentru interesele lui mizerabileeee!

  • Eu cred ca a colaborat cu PSD, cand era un neica nimeni si a fost propus ca premier, dar nu l-a dorit alta lichea;Petrov-Basescu.Iohanis a fost si a ramas un oportunist,nu de stanga nu de dreapta.

  • O noua revolutie,unica solutie

    Am ajuns sa fim condusi de jidani, este dramatic! Si…. ,,presedinte” nemtalau e ste dramatic! De asta Romania este in prapastie! Simonis acest analfabet nesimtit ,aceasta jigodjie jidan care s- a pus cu Ciolacu si iohannis sa ne distruga inca mai este in parlamentul Romaniei? Dupa tot ce a facut si face? In alta tara ar fi fost exclus imediat! Roman presedinte cand vom avea si in locul lui Simonis un ro.man? Cati romani paramentari sunt in Parlamentul israielului,cati romani isi bat joc in Israel de isrselieni( jidani) in tara lor cum face jidanul Simonis in Romania.Cati romani avem in parlamentul germaniei si cati romani isi bat joc de nemti in propria lor tara cum face aici iohannis cu noi aici in tara noastra?Niste jigodii mizerabile nemti ,jidani Simonis,Colacu,Iohannis ,duceti- va dracului mafiotilor scapam noi de voi dar voi nu scapati de noi!

  • Imnul Romaniei

    ,,Desteapta- te romane”La Buzau se construieste un penitenciar nou pentru iohannis ,simonis jidanul ,colacul comunist,maciuca,si toti guvernantii mafioti,vinovati de inalta tradare. Dar mai bine sa- i ucidem noi ,sa – i macelarim pe macelarii poporului roman si tarii noastre. Se apropie.. sfarsitul ,prea mare mizerie si bataie de joc a facut iohannis ,acum si colacul si jidanul simonis si tot pcr- ul si pnl- ul sa ne sujeti plua ca sigur va ucidem.

  • Romanul este bun si iubitor pana pune mana pe toporPoporul roman este foarte bun dar…. si foarte nebun! Fereasca Dumnezeu de furia poporului roman ca nu mai au timp nici sa faca pipi rahatii astia de ciolanul si simonis ca i- am nenorocit intr- o secunda. Sa ne interesam bine si de familiile lor ca sa nu le mai ramana samanta mizerabila pe pamant romanesc. Sa ne pisham pe ei si sa vomam pe ei ,cu o moarte sunt datori,sa ne kakam pe psd- ul lor si pnl- ul lui iohannis,partide naziste, .mars mizeriilor ciuma rosie pcr,ciuma galbena pnl, daca mi- ar da cineva 1 milion de euro nu- mi dau votul pentru aceste mizerii de partide.

  • Interlopi,bine zis! Astia 2 trebuie ucisi! TREBUIE SA STIE TOTI MIZERABILII DE LA GUVERNARE DE FRICA POPORULUI ROMAN!!!!!!!!

  • Maai nu putem sa- i ucidem ca mutalaul hakuna ma- ti – joiaannus a spus ca ,,Romania a fost pusa pe radarul african” !!!!??? Posibil si pe radarul Zanzibar dracu sa – l ia cu radarele lui, cu aceste radare africane , joiaanus prinde muste ,peste,gandaci,cu radarele dracu stie ,ne bruiaza dracu stie si nu- i putem ucide pe tradatori,stie numai joiaanus

  • De – a dracului voi vota Sosoaca si Aur cu toata familia,vecinii de cartier si de munca si etc.

  • @bolșevic beșinos

    Nu poți vota Șoșoacă și Aur, imbecilule, trebuie să-ți alegi grobienii preferați. :)))))))

  • S-a rasurnat caruta cu prosti de patologie extremisto-maniaco-schizofrence.

  • Eu ma kack pe toti criminalii acestei tari,ma kach pe partidelr Psd – Pnl si pe toti tradatorii neamului romanesc. Va fi varsare de sange!

  • @bolșevic beșinos

    Vei continua să faci foamea pentru că ai fost și ai rămas o lepră idioată!

  • In cursul zilei de azi , ve-ti primi un mesaj ro alert . Nu iesiti in oras , stati in casa , inchideti ferestrele si usile cat mai etans , pregatiti masti de gaze (cine are) . Se anunta mirosuri groaznice de la postacii care tot au comentat pe acest articol fake.Vom reveni!

  • ar fi mai bine sa te duci tu in piz- da ma- ti si cu ma- ta cu tot! mirodurile groaznice vin de la tine si ma- ta,puteee prostia in voi, mars

  • @bolșevic beșinos

    Șoșocar împuțit, pute de la tine, de la obeză și de la peluzării hauriști.

  • Covrigarul si jidanul- ciuma rosie comunista criminala Ciolacu si Simonis si ciocalaul nemtalaul johannis- ciuma galbena criminala comunista- pnl sa ne spuna cine va pune pistolul la tampla de este atat de urgenta aceasta rahatenie de autonomie a ,,tinutului rahatesc” Aha vizita criminalului Colacu in America,criminalul trebuie sa execute ordinele imediat cu supusenie de la ,nemernicanii ft mama voastra slugoilor tradatori . De ce atata urgenta????? Incepem anul cu o Revolutie! Sa va puna dracu idiotilor ,ne distrugeti de tot pe noi romanii dar ne distrugeti si istoria si pamantul si teritoriul tarisoarei noastre?

  • Fane-ncurca lume

    Sunt cel cu ro alert !! Sunt , cel ce a intins o capcana clasica folosita pe net pentru spam. Un spam se combate cu altul , sau pe intelesul lui nea Nicu Pensionarul , cui pe cui se scoate. Sincer , ma asteptam sa fie mai numerosi al’ de Nicu , Pensionaru’ Mihai s.a. Canci , e una si aceeasi persoana. Cum mi-am dat seama , Nicule? Simplu!

    Dupa cum stii orice individ de pe planeta asta e unicat. Incepand cu ADN-ul , amprentele , grafologia , amprenta bucala , tot asa se poate alcatui un unicat al personalitatii individuale datorita aranjamentului in sintaxa propozitiei (frazei), morfologia , semiotica (aici nea Nicu , trebuie asociata cu matematica)

    Tu scrii vrute si nevrute , culmea , daca nu raspunde nimeni , iti raspunzi singur.(bolnav singuratate , deceptie , stres conjugal , depresie profunda , ganduri de sinucidere???????)

    Poate te intrebi ce ai gresit si cum mi-am dat seama ca esti una si aceeasi persoana care e dependenta de telefon. O sa revin.

  • Ar trebui sa fie sala parlamentului goala ,goala, sa nu se duca niciun parlamentar la vot,sa voteze doar idiotii Ciolacu si Simonis ,doar ei sa voteze si sa vorbeasca singuri,singuri in sala.Asta ar fi o solutie de moment!

  • fane'n'curca lume

    AR trebui/ conditional /singular
    eu/ea Ar trebui …
    conditional/plural
    am (noi) trebui

  • Stii , nea Nicu Pensionaru’ ce ai gresit in sintagma (e valabil scris sau vorbit) gramaticala??
    Pe ciolacu il asociezi cu PCR. sau banditii din nato sau america
    Folosesti doi de NN cand srii I(j)ohanni
    Voi reveni!

  • Acum , nicule , o sa fac primul pas si voi zice tare si raspicat . SUNT REGALIST! Cum urlati vou pe aici ca vreti pe nu stiu eu ce balene presedinte!!?? Eu sunt cu regalitatea. Daca Constantinescu era sprijinit nu aveam circul cu vadim , iliescu , nastase , gioana basescu , iohaNNIs si acum sosoaca sau semi-om

  • Dap , stiu , acum apare ,,intelectualitatea Moldava” cu injuraturi

  • Regalitatea sa Buzatu de la Vaslui? Voi alegeti pe cine , care si cum injurati!!

  • Toti pcr- istii / psd- istii sunt ca Buzatu ,au jefuit toooot , mita groasa la purtator si etc pnl- istii lui iohannis la fel . Ar trebui cateva inchisori noi doar pentru mafiotii Pnl- isti+ psd- isti impreuna acolo sa stea cu sefii lor Colacu( Dragnea) , Simonis jidanul,Maciuca, Iohannis si tot neamul lor de spurcati. Ati pierdut voturile noastre.,pa, pa, la gunoi psd+ pnl

  • Iti aduc aminte , cu respect , ca AUR sau SOS sunt penetrati pana in maduva oaselor de aceeasi psd-isti !! Sau nu?? Lasand la o parye pe semi-om sau soso , spyneti cateva nume din aceste partide care nu au fost traseisti!!

  • Contra Psd- Pnl

    Niciun vot pentru Ciuma rosie- Psd! Niciun vot pentru Ciuma galbena- pnl! Nu va mai ganditi atata la alegeri si la voturile noastre, vrem sa ne spuneti ce bine ati facut pentru poporul roman inainte de a cersi voturi de la poporul roman. Doar voturile noastre,puterea va intereseaza,in rest nimic. Votul fiecarui roman costa foarte foarte mult,miliarde! Pa,pa adio voturi psd- pnl !

  • Interesant! Suntem in situatia in care,singurul partid care merita votat e PSD!

  • PSD= KAKAT,PNL= KAKAT ,TOTI PSD-istii= kakat, TOTI PNL- istii = kakat. Votati dragi romani kakat pnl+ kakat psd. Votati kakatul din wc!

  • PSD= KAKAT,PNL= KAKAT ,TOTI PSD-istii= kakat, TOTI PNL- istii = kakat. Votati dragi romani kakat pnl+ kakat psd. Votati kakatul din wc!!!!!!!!!

  • analfabet functionalal(ciulacu)sustine un alt analfabet total(simonis) in tara bugetarilor….oare cand scapam de scursurile din psd si slugile din pnl? ma doare-n dos de tara asta dar totusi….

  • Astia doi trebuie sa dispara si ciuca si iohanis.Daca nu… o sa disparem noi rand pe rand,ei vor sa ne extermine, in fiecare zi ne dau cate un ciocan in cap ,ne condamna la moarte prin infometare,covrigarul cu jidanul,nemtalaul, maciuca. si toti acolitii din partidele lor. Anul 2024 va fi mai rau decat in 2023 si daca raman astia in 2025 si mai rau tot mai rau. Deloc o oaza de bine pentru noi doar pentru ei nemernicii ,nataraiii, care vor voturile noastre doar atat. Oricum 2024 va fi unul cam sangeros ,nu mai apuca astia alegerile visate.

  • Romanul cu coasa si ciocan

    Romania clocoteste mai rau ca in 1989!!!! Te dai prea mare rahat Ciolacule cu Dragnea cu Simonis si Ciuca si Iohanis ,taiati si spanzurati tot poporul roman dar spanzuratii veti fi voi ,ce studii elementare aveti voi dar voi toti cretinii ,idiotii care ne furati ultimul leu din buzunar nu uitati ca,, poporul roman este bun si iubitor pana pune mana pe topor”si… ,, poporul roman este bun si…. foarte nebun” O sa cazi Ciolacule si toti psd- istii cu nasul in propriul rahat asa cum a cazut si Dragnea.Cand ne- om napusti… nimeni nu ne va opri .

  • Când un ziar, fie el și mediocru, cântă-n struna dogită a unor nimeni ca Șoșoacă și, mai ales, Simion, nu trebuie neapărat să concluzionăm că presa autohtonă e in comă. Are vreme să-și revină.

  • Sosoaca si Simion sunt in opozitie. In parlametul democratic daca opozitia tace parlamentul este egal cu Marea Adunare Nationala. Multi romani nu stiu ce inseamna parlamentul democratic si critica tocmai opozitia care se bate in parlament pentru toate mizeriilr coalitiei dictatoriale. Opozitia de multe ori este neputincioasa latra dar nu poate schimba nimic.. Daca voua va place dictatura pnl- psd si toate idioteniile de legi care ne impovareaza cu taxe, impozite si nr goleste tot buzunarul si nu numai ,inseamna ca vreti comunismul adevarat,oricum in Romania cu tot cu opozitie ,nu exista democratie ca in alte tari. Va place Ciolacu,Simonis,Ciuca,Iohanis,va place in ce hal am ajuns sclavii lor necuvantatori,va place ce fac acesti neica nimeni pe ascuns fara stirea noastra si traim numai in minciunile lor,va place dictatura acestor prosti ?mafioti? Doar mafia din pnl- psd este multumita de ei pentru ca au liber la furat banii nostri si sa faca ce vor,rar mai vezi un pnl- ist sau psd- ist in puscarie cand de fapt sr trebui sa fif toti. Ce se intampla acum in Romania la nivelul guvernului si administratiei prezidentiale estf o mafie , intr- adevar o increngatura de interlopi , toti prostalaii isi dau marele kakat de creier imputit la condus romanii ca si cum poporul ar fi o turma de bovind, asa ne considera idiotii. . Trebuie sa fim uniti ,sa stie de frica noastra ,ei trebuie dati jos, Jos toti acesti nesimtiti ,prostalai care ar trebui din bun simt sa- si dea ei demisia!

  • Cele 6 avooane F 16 pentru asa- zisul antrenament al ucracanatilor mai sunt la Borcea sau au fost date deja Ucrainei ca sa atace Rusia cum s- a intamplat ieri . Cu f16 au atacat ucracanatii Rusia. Astia animale daca ne baga in razboi primii ucisi vor fi ei . Eu promit jur ca stiu ce am de facut.

  • Porcul Simonis cu urechile alea… si Ciolacu cu barboiul ,astia invart impreuna multe afaceri murdare. Uite de cine este condusa Romania,in ce hal de prostie si idiotenie s – a ajuns. Porcul covrigar si urecheatul maimutoi jidanoi,ne comanda pe noi.Ba Dragnea rade barba baaa si fii,tu Simonis jidanoiul prostoi sa – si taie urechile. Porcul si maimuta huuuu

  • mai cl4udiu, tu ti-ai vazut-o dimineata?

  • La multi ani ,An Nou bun in puscarieeeeeeeee Colacu,Simonis iohanis si toti tradatorii tarii psd- pnl care ne- au pus foamea pe masa! La multi ,multi ani in puscarie tradatorilor, parsivilor!

  • sorin graniceru

    Văd că aici posrează o ceată de auriști semianalfabeți.,care, privind cultura sunt chiar sub condiția grobianului Simion! Iată ce…valori vor să acceadă la conducereaacestei țări!!! E jalnic.

  • Eu nu sunt ,,aurist” si nici semianalfabet! Concluzia ta este gresita. Citind aceste comentarii eu observ o diversitate de opinii si in general fara apartenenta politica dar…. cam toti impotriva Pnl si Psd. Nu trebuie sa fii,, aurist ” ca sa critici si condamni toata mizeria pnl- ului si psd- ului

  • Ciolacu si Simonis meritati o mamaliga fierbinte intre ochi

    si o oala cu bors de fasole intre ochi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *