Prima pagină » Actualitate » Alfred Simonis: „Guvernul a tergiversat dublarea alocațiilor. «Atât s-a putut» nu este o explicație!”
Alfred Simonis:

Alfred Simonis: „Guvernul a tergiversat dublarea alocațiilor. «Atât s-a putut» nu este o explicație!”

20 aug. 2020, 20:15,
Antonia Ceausu, în Actualitate

Alfred Simonis, șeful grupului Partidului Social Democrat din Camera Deputaților, a lansat un mesaj dur la adresa Guvernului Orban. Acesta solicită membrilor Executivului să nu mai caute scuze și să ofere copiilor drepturile stabilite prin lege. Alfred Simonis a pus accent pe faptul că, aceștia nu trebuie să fie sacrificați de Guvern după ce membrii acestuia au „furat cu zece mâini în pandemie”.

PSD nu negociază drepturile copiilor stabilite prin lege!!! Alocațiile trebuie dublate! Și asta am făcut astăzi în Camera Deputaților!

Timp de 9 luni de zile, Guvernul nu a făcut nimic pentru copii și doar a tergiversat dublarea alocațiilor.
«Atât s-a putut» nu este o explicație! Nu copiii trebuie sacrificați pentru că Guvernul PNL a furat cu zece mâini în pandemie! PSD nu va accepta niciodată să sacrifice interesele copiilor!”, a afirmat Alfred Simonis.

Alfred Simonis: „Guvernul Orban este apărătorul pedofililor, violatorilor și prădătorilor sexuali”

Alfred Simonis a lansat un mesaj dur la adresa Guvernului Orban. Acesta îi acuză pe membrii Executivului că apără pedofilii, violatorii și prădătorii sexuali. Aceste afirmații au fost făcute pe baza faptului că, aceștia au contestat la Curtea Constituțională a României legea votată de Parlament prin care cei care au comis fapte foarte grave să primească pedepse mai drastice.

„Guvernul Orban este apărătorul pedofililor, violatorilor și prădătorilor sexuali!!!!

Guvernul Orban moare de grija tuturor acestor nenorociți! Pe care îi consideră DISCRIMINAȚI! De asta a contestat la CCR legea votată de Parlament prin care aceste bestii ar fi putrezit în închisoare!

ABOMINABIL! Alocațiile copiilor nu le-a dublat, dar îi apără cu înverșunare pe cei care distrug vieți de copii. Pentru Orban și gașca sa din Guvern nu contează viitorul României. Contează doar ca pedofilii să nu fie discriminați!

La fel cum, în viziunea Guvernului PNL, hoții nu trebuie discriminați! Cei care fură cu zece mâini din banul public cu achiziții, cei care violează, toți și-au găsit un zid de protecție în guvernarea PNL!”, a declarat Alfred Simonis.

Alfred Simonis: „Domnule preşedinte…faceţi o magie pentru PNL! Poate apar şi banii!”

Alfred Simonis a atacat dur la adresa Guvernului Orban. Acesta consideră că președintele Klaus Iohannis ar trebui „să îi tragă de urechi pe amatorii de sindrofii guvernamental”.

„Să facem o «magie economică» cu PNL! Deseară la intrare la chermeza de lansare a «mărețului» plan economic, liberalilor ar trebui ca pe lângă termometru să li se instaleze și un soft antiplagiat! Să vii după 4 luni cu idei furate din mult hulitele programe PSD, demonstrează doar cât ești de ipocrit şi superficial odată aflat la guvernare ! Mă aștept de la domnul preşedinte Iohannis, de la înălţimea funcţiei sale, să îi tragă de urechi pe amatorii de sindrofii guvernamentale!

O va face, cel mai probabil, cu preocupare şi îngrijorare și le va cere să înceteze cu «țopăiala fiscală»! Mă aştept ca domnul preşedinte Iohannis să fie consecvent cu ce spunea fix acum trei ani când critica măsurile PSD, copiate- din disperare- acum de PNL. Domnule preşedinte…faceţi o magie pentru PNL! Poate apar şi banii!”, a declarat Alfred Simonis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *