Prima pagină » Actualitate » Alfred Simonis: Directorul Unifarm este menținut de șase-șapte luni în funcție de Guvernul liberal
Alfred Simonis: Directorul Unifarm este menținut de șase-șapte luni în funcție de Guvernul liberal

Alfred Simonis: Directorul Unifarm este menținut de șase-șapte luni în funcție de Guvernul liberal

23 iun. 2020, 18:20,
Antonia Ceausu în Actualitate

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, a vorbit astăzi despre începerea urmăririi penale în cazul directorului Unifarm. Acesta a afirmat că bărbtul a fost menținut în funcție de Guvernul liberal.

„DNA a anunțat începerea urmăririi penale pentru directorul Unifarm. Dincolo de dezbaterea și retorica pe , rămâne totuși faptul că acesta este menținut de șase-șapte luni de Guvernul liberal. O să-mi spuneți acum, vezi-Doamne, că e pe concurs, nu poate fi demis, dar eu vă reamintesc că ați demis prin țară directori de spitale pe unde ați vrut și pe unde nu ați vrut”, a declarat Alefred Simonis.

Alfred Simonis, mesaj dur la adresa Guvernului Orban: „Acum PNL vrea să înhațe cu totul ce a mai rămas din perlele economiei românești! Vor să vândă tot!”

Alfred Simonis a vorbit despre legea care instituie obligația statului de a asigura gratuit persoanelor cu venituri mici, dar și elevilor, măști chirurgicale. Acesta a lansat un mesaj prin care și-a exprimat revolta cu privire la modul în care Guvernul Orban a gestionat pandemia de coronavirus, transformând suferința oamenilor într-o afacere.

„Nu le mai ajung afacerile cu măști! Nu le mai ajung izoletele de 17 mii de euro bucata! Nu le mai ajunge că și-au pus toate rudele și pilele în companii de stat! Acum PNL vrea să înhațe cu totul ce a mai rămas din perlele economiei românești! La prețuri de nimic!!! Vor să vândă Aeroportul București care are profit de 400 de milioane pe an. Sau CEC-ul!!! Vor să vândă tot!!! Astăzi am votat în Parlament o lege prin care interzicem acest jaf național! Și asta i-a scot din sărite pe lacomii liberali care au și anunțat că o vor contesta la CCR!!!!”, a spus Alfred Simonis.

Mihai Fifor: „PSD a votat legea care instituie obligația statului de a asigura gratuit persoanelor cu venituri mici, dar și elevilor, măști chirurgicale”

Senatorul PSD Mihai Fifor a vorbit de asemenea despre proiectul de lege prin care se dorește asigurarea de măști gratuite persoanelori venituri mici, dar și elevilor. Acesta a menționat că Partidul Social Democrat a votat această lege și că PNL nu a asigurat, nici după trei săptămâni de la impunerea obligației de purtare a mățtilor în spațiile închise, măștile pe care premierul Ludovic Orban le-a promis.

„PSD a votat legea care instituie obligația statului de a asigura gratuit persoanelor cu venituri mici, dar și elevilor, măști chirurgicale, ori de câte ori se va decide că portul măștii este obligatoriu. Guvernul PNL nu a asigurat, nici după 3 săptămâni de la impunerea acestei obligații, în Starea de alertă, măștile pe care Orban a promis că le va distribui gratuit unui număr de 3,5 milioane de români cu venituri mici. Ca de fiecare dată în ultimele 3 luni, autoritățile locale au suplinit Guvernul și au făcut tot posibilul ca o parte dintre măștile necesare să ajungă la persoanele vulnerabile. Nici elevii din clasele terminale, care au fost obligați să se întoarcă la școală pentru a pregăti examenele, nu au primit măștile gratuite despre care Orban spunea că vor ajunge în școli până pe 1 iunie.

În lipsa acestor măști, mai mulți elevi s-au contaminat cu noul coronavirus și vor rata examenul de Capacitate ori de Bacalaureat. Asta e grija PNL pentru cetățenii României, pentru cei tineri, pentru elevi, sau pentru persoanele vulnerabile”, transmite senatorul PSD Mihai Fifor.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`