Prima pagină » Actualitate » Alexia Eram și Mario Fresh nu s-au despărțit! Fiica Andreei Esca a postat imaginile care închid gura cârcotașilor

Alexia Eram și Mario Fresh nu s-au despărțit! Fiica Andreei Esca a postat imaginile care închid gura cârcotașilor

26 mart. 2024, 09:32,
în Actualitate

Alexia Eram și Mario Fresh nu s-au despărțit, așa cum s-a vehiculat zilele trecute. Cei doi îndrăgostiți au apărut pentru prima dată împreună, după ce Mario Fresh a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv cele în care apar împreună. Cei doi s-au filmat împreună, iar cântărețul a postat un mesaj emoționant pentru internauți.

Alexia Eram și Mario Fresh nu s-au despărțit!

Alexia Eram și Mario Fresh au apărut pentru prima dată împreună, după ce artistul a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv cele în care apar împreună. După ce gestul făcut de Mario Fresh, multă lume a speculat că aceștia s-ar fi despărțit. Niciunul dintre ei nu a oferit mai multe detalii, ceea ce i-a deranjat pe fani.

Fiica Andreei Esca a ținut să le închidă gura cârcotașilor printr-un videoclip care vorbește de la sine. În weekend-ul recent încheiat, cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de o escapadă împreună.

Mario Fresh a revenit în mediul online, acesta postând pe Instagram în urmă cu două zile și astfel a anunțat că la finalul lunii va lansa muzică nouă.

Fanii săi au fost extrem de încântați de revenirea acestuia, dar și de mostrele din viitoarele sale piese, mulți asemănându-l cu artistul The Weeknd.

„Mario, efectiv sunt mândră de tine CREDE-MĂ, nu credeam că faci o piesă care ți se face pielea de găină, numai când am ascultat-o mi s-a făcut pielea de găină și ne-au dat lacrimile” / „Abia aștept. Sună atât de bine” / „Ce frumos sună, ce voce ador ador ador felicitari Mario ne lasi fara cuvinte”, au reacționat fanii.

Alexia Eram a adăugat un comentariu folosind mai multe emoji-uri în formă de flacără. În plus, în urmă cu doar câteva ore, fosta concurentă de la America Express, sezonul 6 a postat și un videoclip alături de iubitul ei.

În imaginile postate la Instastory, ei apar împreună pe o motocicletă în timp ce se plimbau pe străzile Capitalei și se bucurau de ziua călduroasă.

„Duminică fericită”, a scris Alexia Eram și l-a etichetat pe iubitul ei pe care îl ținea strâns în brațe.

S-au  certat de mai multe ori până acum

Alexia Eram și Mario Fresh s-au cunoscut la aniversarea ei, unde artistul a fost invitat. Ulterior, s-au întâlnit după un an, la un eveniment, acela fiind momentul când au decis să formeze un cuplu.

„Am început în 2016, când aveam 16 ani și șapte ani mai târziu, iată-ne, tot împreună. Prima oară, Mario a venit să cânte la ziua mea de naștere, când am împlinit 15 ani, ca invitat surpriză, îl știam din mediul online și îmi plăcea de el ca și artist. Nu atunci ne-am cunoscut oficial. A cântat și a plecat, apoi după un an de zile, ne-am întâlnit la un eveniment. Acolo am făcut cunoștință oficial, am vorbit, ne-am schimbat numerele de telefon și de atunci suntem împreună. Am avut câteva date-uri, prin parc, la niște restaurante de prin parc, așa ca adolescenți și, de atunci, am rămas împreună”, a spus Alexia Eram.

Fiica Andreei Esca a precizat că, de obicei, se ceartă din motive prostești și că nu sunt certuri importante.

„Ne certăm din motive foarte prostești, ca orice cuplu care e de foarte mult timp împreună: «de ce ți-ai lăsat acolo lucrurile», «de ce n-ai făcut cutare lucru». Nu sunt certuri importante”, a menționat Alexia Eram, care nu s-a despărțit de Mario Fresh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024