Prima pagină » Cancan » Alexia Eram și-a făcut deja planurile de nuntă. Totuși, încă nu știe când va fi cerută de soție

Alexia Eram și-a făcut deja planurile de nuntă. Totuși, încă nu știe când va fi cerută de soție

07 feb. 2024, 14:48,
în Cancan

Alexia Eram susține că și-a făcut deja planurile de nuntă și știe cum va arăta și decurge cel mai important eveniment din viața ei. Numai că, deocamdată, fiica Andreei Esca încă nu a fost cerută de soție de iubitul ei. Reamintim că Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de mai bine de 7 ani.

Alexia Eram a participat la evenimentul de lansare al proiectului „Power Couple”, difuzat la Antena 1 din 5 februarie. Participarea la emisiunea prezentată de Dani Oțil îi surâde iubitei lui Mario Fresh. După participarea la „America Express”, Alexia Eram se consideră o fire indestructibilă, iar acum, ideea de a participa la un reality show ca „Power Couple” nu îi sună chiar rău acesteia.

Alexia Eram și-a făcut deja planurile de nuntă

Fiica Andreei Esca a spus că Mario Fresh, iubitul ei, a participat la „America Express”, deci cu siguranță ar lupta împreună, fiind amândoi deja trecuți prin greutăți de genul acesta.

Influencerița se consideră o fire emotivă, susținând că ar plânge cu siguranță în momentul în care ar vedea inelul.

În același timp, Alexia Eram își păstrează spiritul fresh, admițând că practică activități pline de adrenalină. Pe această cale, aflăm că finalista de la „America Express” își va lua BMW-ul de aproape 400 de cai putere și va merge cu el pe circuit.

Întrebată dacă ar participa la „Power Couple”, alături de Mario Fresh, fiica Andreei Esca a spus:

„Crezi că mă sperie aceste probe?! Am fost în America Express, nu mă mai sperie nimic. Cred că sunt capabilă să fac orice, oricând”.

„Oricum, eu sunt o fire foarte ambițioasă și când mi se pune pata pe ceva și când trebuie să fac ceva, îl fac. Am fost și în America Express și Mario a fost în America Express și împreună am fi un „power couple”. Oricum suntem un «power couple», îți dai seama…”, a mai spus Alexia Eram.

Alexia Eram abia așteaptă să fie cerută în căsătorie

Întrebată dacă crede că există vreo șansă să fie cerută de soție în 2024, Alexia Eram a răspuns:

„Nu știu, de ce mă întrebi pe mine?! Întreabă-l pe Mario”, a spus ea.

„Am tot tatonat-o pe Alina Eremia până a cerut-o Edy…”, a spus reporterul Cancan.

„Poate ai gura aurită”, i-a răspuns aceasta.

Întrebată și dacă s-ar emoționa și ar plânge, aceasta a spus:

„În America Express am plâns foarte mult, îți dai seama că o să plâng, o să fie un moment super emoționant. Mă emoționez de la orice, sunt o persoană foarte emotivă, chiar dacă nu par. Și la filme și dacă văd o persoană mai în vârstă pe stradă, sunt foarte emotivă de fel”, a spus fiica Andreei Esca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *