Prima pagină » Actualitate » Alexia Eram se desparte de Mario Fresh? Fiica Andreei Esca s-a mai certat cu artistul

Alexia Eram se desparte de Mario Fresh? Fiica Andreei Esca s-a mai certat cu artistul

26 feb. 2024, 09:56, 1 ,
în Actualitate

Fanii fiicei Andreea Esca se întreabă dacă Alexia Eram se desparte de Mario Fresh, după ce au surprins-o, zilele trecute, pe stradă, foarte supărată pe iubitul ei. Mario Fresh, în schimb, părea mai vesel și jovial ca niciodată.

Alexia Eram se desparte de Mario Fresh?

Alexia Eram și Mario Fresh au o relaţie de mai mult și au obițnuit să stea departe de ochii curioşilor. Aceștia au preferat discreția, în special după ce tânăra a revenit de la America Express.

Zilele trecute, Alexia Eram a ieșit cu Mario Fresh și cu tatăl acestuia, Mihai Gălățanu, la un mic-dejun în zona de nord a Capitalei. Cei trei au optat pentru „The Grill”, un local select care aparține lui Dani Oțil, nimeni altul decât matinalul de la Antena 1. În restaurant, cei trei au ales cele mai delicioase preparate din meniu și, până la un moment dat, totul a decurs perfect.

Ceva pare că s-a întâmplat, însă, pe final. Fata Andreei Esca a ieșit din restaurant nu tocmai în apele ei. Cu capul în pământ, s-a îndreptat glonț către mașina personală, în care s-a urcat singură.

În spatele său, se aflau Mario Fresh și tatăl acestuia, Mihai Gălățanu, ambii cu zâmbetul pe buze și foarte joviali. Cei doi s-au urcat în altă mașină și au mers acasă la tânărul cântăreț.

Alexia Eram și Mario Fresh s-au mai despărțit

Alexia și Mario au decis să ia o pauză de două luni, în urmă cu doi ani, fără să-și vorbească deloc pentru a da un refresh relației lor. Atunci, separarea le-a fost de bun augur, pentru că de atunci se înțeleg perfect. Singura despărțire care a mai avut loc, însă de ordin profesional, a fost odată cu plecarea Alexiei Eram în America Express.

„Noi am avut și rupturi ale relației. Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut. Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine ori la ea. De exemplu, am stat separați vreo două luni, aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult. Și după aia, hop, am revenit. Nu există, eu nu înțeleg oamenii care o duc mult mai departe de realitate. Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine. Nu!“, a povestit Mario Fresh.

Artistul a menționat că Alexia îl iubește, poate, mai mult decât merită.

„Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea. Nu există treaba asta. Eu nu am văzut o femeie care să poată să iubească atât o persoană. Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească, nu pot să-mi dau seama cum. Este acolo pentru mine de 30 de ori peste limita legală”, a mai spus cântărețul.

Acum, fani ise întreabă dacă Alexia Eram se desparte de Mario Fresh după ce fata Andreei Esca a ieșit extrem de supărată dintr-un restaurant unde a mers împreună cu iubitul ei.

Comentarii
  • eu nu stiu ce a vazut fatuca asta la analfabetul asta functional, ce poti discuta cu el,care nu a citit in viata lui vreo carte. Mai fetelor mai usor cu prostovani de alde asta , ca nu veti avea nimic bun,si veti suferi mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *