Prima pagină » Radio » Alexia Eram se bucură de succes la vârsta de 22 de ani. Ce sume impresionante câștigă fiica Andreei Esca

Alexia Eram se bucură de succes la vârsta de 22 de ani. Ce sume impresionante câștigă fiica Andreei Esca

20 oct. 2022, 09:11, 1 ,
BZI.ro, în Radio

Alexia Eram se bucură de succes la vârsta de 22 de ani. Tânăra face furori pe rețelele de socializare și adună o avere din proiectele sale. Aceasta a studiat în Anglia și a revenit în țară, unde este implicată în numeroase activități care îi rotunjesc considerabil veniturile. Puțini sunt cei care știu ce sume impresionante câștigă fiica Andreei Esca.

Alexia Eram se bucură de succes la vârsta de 22 de ani

Alexia Eram, fiica îndrăgitei prezentatoare de știri Andreea Esca, se bucură din plin de celebritate și de succes pe plan profesional. Aceasta are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Deși este susținută de părinții ei celebri, tânăra este independentă financiar și se descurcă singură.

Alexia Eram muncește din greu pentru a-și câștiga singură banii și se declară mândră de realizările sale. Aceasta a mărturisit că are o relație foarte bună cu părinții săi, însă mereu și-a dorit să fie independentă și să aibă o carieră de succes.

„Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri sau speculează că am tot timpul ajutorul părinților. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai.”, a mărturisit aceasta.

Alexia Eram are o relație foarte bună cu mama ei, care o susține atât pe plan personal cât și profesional. De un succes uluitor în carieră se bucură și Petru Zaharescu, fiul celebrei prezentatoare de știri Andreea Berecleanu.

Cât câștigă fiica Andreei Esca din proiectele sale

Alexia Eram este implicată în numeroase proiecte care îi aduc sume impresionante. Tânăra în vârstă de 22 de ani câștigă bani frumoși din contractele sale de imagine, dar și din activitatea în mediul online. Aceasta se răsfață ori de câte ori are ocazia cu vacanțe de lux și se mândrește cu realizările sale profesionale.

„Am o casă frumoasă plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să îmi cumpăr ce îmi doresc.”, a declarat aceasta.

Alexia Eram nu a dorit să precizeze care sunt sumele pe care le câștigă lunar, însă a mărturisit că de doi ani și-a rotunjit considerabil veniturile.

,,Eu sunt content creator, pentru că oamenii au avut o problemă cu termenul influencer, dar eu nu am nicio problemă. Pot să spun că sunt influencer, eu sunt activă și pe YouTube. Din social media îmi iau toate veniturile. Colaborez și cu Alist Magazine, revista mamei mele, unde fac o pagină de shopping, unde înainte făceam și o emisiune despre fashion.”, a mai declarat fiica Andreei Esca.

La vârsta de 22 de ani, Alexia Eram are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta este extrem de apreciată de publicul autohton și se bucură din plin de celebritate.

Comentarii
  • Deci ce creează duduia ? Își expune pielea contracost. Bun . Sunt persoane care își expun toată pielea contra cost ( dacă înțelegeți ..) . Care este diferența ? Că încă nu și a expus părțile intime . Sau încă nu am aflat asta . In rest numai de bine . Sa se înțeleagă clar. Independenta este f importanta. Nu contează prețul ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *